Blue1996
Fanka BB :)
@marzycielko jak tam dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz jestem po@marzycielko jak tam dzisiaj?
To testujemy razemJuz jestem po
Był inaczej niż w poprzedniej klinice bo tam zawsze przed iui miała robione USG a tutaj nie w piątek mam wizytę aby sprawdzić czy pęcherzyk na pewno pękł
powodzeniaTo testujemy razem
jestes juz po spotkaniu w sprawie in vitro ?W takim razie trzymamy mocno kciuki.
My rozpoczynamy kolejny cykl, a w poniedziałek mamy spotkanie w sprawie in-vitro.
Tak, jesteśmy po ustaleniu harmonogramu.jestes juz po spotkaniu w sprawie in vitro ?
mozesz powiedziec czy dostaliscie jakies zlecenia na badania ?
ja niestety nie odczuwam owulacji, czasami mam duzo sluzu plodnego i wtedy wiem ze owulacja jest na dniach, tak mialam w styczniu w 9 dniu dostalam sluzu w 12 dzien miala wizyte i bylam juz po owulacji a z reaguly owulacje mam kolo 16 dnia cyklu, w tym miesiącu w ogóle nie miałam śluzu płodnego...A chciałabym zapytać Was o odczuwanie owulacji. Zawsze troszkę czułam delikatny ból, ale ostatnie 2 owulację są niesamowicie bolesne. Pół nocy dziś nie spałam z bólu. Naprawdę, bardzo bardzo mnie bolał jajnik. Teraz już jest wszystko ok, nic nie czuję.
Może któraś z Was miała podobne skutki uboczne?
Ja w ogóle nie biorę żadnych leków po IUI.dziewczyny w który dzień po iui zaczęłyście brać progesteron ?
ja dzisiaj jestem 3 dzień po iui a popołudniu mam dopiero wizytę, nie powinnam już przyjmować proga ?
nie pamietam jak stosowalam przy podprzednich probach, zapobiegawczono wczoraj wieczorem i dzisiaj rano wzielam sobie po tabletce poniewaz moj prog po owulacji lubi sobie spowolic, mam nadzieje ze nie zaszkodze sobie tymi 2 tabletkami.