reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

Cześć, Twój mąż musi być z Tobą w klinice w dniu punkcji - bo wtedy właśnie musi oddać nasienie. Teoretycznie jest to dzień owulacji, ale jeśli będziesz mieć stymulację, to może się to poprzesuwać - u mnie np. to był aż 19dc. Jeśli więc Twój mąż wyjedzie na 5 dni od 10dc, to może być mały problem....
Jeżeli miesiączka przyjdzie na czas to będzie to między 7 a 11 dniem cyklu chociaż z reguły wiem że po iui miesiączka przesuwa mi się o 2-3 dni :) jeżeli beta wyjdzie negatywna to od razu mam pisać do lekarza więc muszę mieć pewność czy ten wyjazd nie popsuje nam planów....

reklama
Dzięki. U nas testowanie i beta we wtorek, ale jakoś nie nastawiam się zbyt dobrze. Zrobiłam wczoraj test (22 dc) Facelle i nawet cienia nie było. :(

Dzięki. U nas testowanie i beta we wtorek, ale jakoś nie nastawiam się zbyt dobrze. Zrobiłam wczoraj test (22 dc) Facelle i nawet cienia nie było. :(
Ja po trzech nie udanych próbach w ogóle nie czuje że może się udać ale ciesze się że mamy plan na następny cykl i powoli godzę się z in vitro

Dzisiaj kolejny test i znowu nic. 😭😭😭 Jestem załamana
za ile dni masz zrobic bete ?
negatwyny test to jeszcze nic pewnego na 100% znam przypadki w ktorych dziewczyny byly np. w 32 dniu cyklu a test wychodzil z tak blada kreska ze nie byly pewne czy to na pewno kreska.

Niestety trzeba pamietac ze iui nie daje duzych szans :(

za ile dni masz zrobic bete ?
negatwyny test to jeszcze nic pewnego na 100% znam przypadki w ktorych dziewczyny byly np. w 32 dniu cyklu a test wychodzil z tak blada kreska ze nie byly pewne czy to na pewno kreska.

Niestety trzeba pamietac ze iui nie daje duzych szans :(
Jutro... Wiem ze średnio IUI to 5% szansy ale to i tak boli

reklama
Do góry