reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

Jestem z Tobą! Nie poddajemy się ;D Ja po 5 iui, w czwartek mam mieć okres i moje ciało to wie. Jutro idę na pierwszą rozmowę z nową Panią doktor i mam nadzieję, że zapiszę się do grupy typu "udane in vitro" czy coś w tym rodzaju ;D
Moja kochana I wszystkie moje dziewczyny, zostały mi 3 dni do okresu, objawy w sumie podobne do okresu dlatego się w ogóle nie napalam, ale poszłam na betę co ma byc to będzie, kochana jak dostanę okres w piątek zaczynam stymulację i będziemy w tym razem !!!!! Buziaczkiiii

reklama
Witam wszystkie was po świętach. ;)
Mam nadzieję że brzuszki pełne.

Ja jutro idę na betę 12 dzien po IUI drugie 14 dnia i będę wiedziała na czym stoję. ;)
Testy negatywne ;P

Ale póki co mam o czym myśleć. Rozchorował się nam kot brytyjski noc nieprzespana. Tragedia dla nas. ;(
Hej hej, 2 kg mniej , schudlam bo nie mogłam jeść, tak się zestresowałam że dopiero teraz puszcza, Święta smutne jakis dół złapał;(( trzymam mocno kciuki , ja już dzisiaj będę mieć wyniki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam takie pewnie dla niektórych głupie pytanie. Jak się liczy tydzień ciąży? Rozumiem że w przypadku naturalnego poczęcia pierwszy tydzień liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. A w przypadku iui? Czy pierwszy tydzień zaczyna się od dnia inseminacji?
Myślę, że od dnia pierwszej miesiączki jak fizjologiczna naturalna ciąża 😘

Wiecie co, jeśli nawet beta wyjdzie dzisiaj pozytywna to dla mnie to jest jakaś abstrakcja , zablokowałam się na bycie w ciąży, nie wyobrażam sobie siebie mogącej zajść w ciążę, czy macie podobnie ? Czy ja jestem jakaś dziwna?

Witam wszystkie was po świętach. ;)
Mam nadzieję że brzuszki pełne.

Ja jutro idę na betę 12 dzien po IUI drugie 14 dnia i będę wiedziała na czym stoję. ;)
Testy negatywne ;P

Ale póki co mam o czym myśleć. Rozchorował się nam kot brytyjski noc nieprzespana. Tragedia dla nas. ;(
Ja testu nie robię, heeh! W czwartek powinnam mieć okres a jutro jadę na spotkanie z nową Panią doktor od in vitro.

Brzuszki duże ale niestety tylko po obżarstwie, haha

Wiecie co, jeśli nawet beta wyjdzie dzisiaj pozytywna to dla mnie to jest jakaś abstrakcja , zablokowałam się na bycie w ciąży, nie wyobrażam sobie siebie mogącej zajść w ciążę, czy macie podobnie ? Czy ja jestem jakaś dziwna?
Dla mnie też jest to abstrakcja. Nie wierzę nawet w to że miałoby sie kiedykolwiek udać, także będę skakała z radości jak się powiedzie ;p

Ja też nie umiem siebie wyobrazić w ciąży ;p jakbym zobaczyła 1raz w życiu 2kreski umarłabym chyba na zawał ;p ja po 2 inseminacjach miałam histeroskopie i plan lekarza 2 cykle na stymulacji hormonalnej i jak nic to invitro. Jestem po 1 cyklu i będąc 12dnia na obserwacji okazało się że pęcherzyk pękł (nigdy tak wcześnie nie miałam) no i teraz czekam na okres ;p ale tak jak piszecie objawy są jak przed miesiączką ale mówię sobie a może to ból przy zagnieżdżaniu zarodka ;p psychika siada ;(

reklama
W naszym przypadku najgorszy jest czas bo ciągle musimy się pilnować z lekami wizytami cyklami i sprawdzać notorycznie czy wszytsko dobrze zrobione. Ja z tym nie umiem sobie poradzić ;(

Do góry