reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Jestem z Tobą! Nie poddajemy się ;D Ja po 5 iui, w czwartek mam mieć okres i moje ciało to wie. Jutro idę na pierwszą rozmowę z nową Panią doktor i mam nadzieję, że zapiszę się do grupy typu "udane in vitro" czy coś w tym rodzaju ;D
Moja kochana I wszystkie moje dziewczyny, zostały mi 3 dni do okresu, objawy w sumie podobne do okresu dlatego się w ogóle nie napalam, ale poszłam na betę co ma byc to będzie, kochana jak dostanę okres w piątek zaczynam stymulację i będziemy w tym razem !!!!! Buziaczkiiii

reklama
Witam wszystkie was po świętach. ;)
Mam nadzieję że brzuszki pełne.

Ja jutro idę na betę 12 dzien po IUI drugie 14 dnia i będę wiedziała na czym stoję. ;)
Testy negatywne ;P

Ale póki co mam o czym myśleć. Rozchorował się nam kot brytyjski noc nieprzespana. Tragedia dla nas. ;(
Hej hej, 2 kg mniej , schudlam bo nie mogłam jeść, tak się zestresowałam że dopiero teraz puszcza, Święta smutne jakis dół złapał;(( trzymam mocno kciuki , ja już dzisiaj będę mieć wyniki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mam takie pewnie dla niektórych głupie pytanie. Jak się liczy tydzień ciąży? Rozumiem że w przypadku naturalnego poczęcia pierwszy tydzień liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. A w przypadku iui? Czy pierwszy tydzień zaczyna się od dnia inseminacji?
Myślę, że od dnia pierwszej miesiączki jak fizjologiczna naturalna ciąża 😘

Wiecie co, jeśli nawet beta wyjdzie dzisiaj pozytywna to dla mnie to jest jakaś abstrakcja , zablokowałam się na bycie w ciąży, nie wyobrażam sobie siebie mogącej zajść w ciążę, czy macie podobnie ? Czy ja jestem jakaś dziwna?

Witam wszystkie was po świętach. ;)
Mam nadzieję że brzuszki pełne.

Ja jutro idę na betę 12 dzien po IUI drugie 14 dnia i będę wiedziała na czym stoję. ;)
Testy negatywne ;P

Ale póki co mam o czym myśleć. Rozchorował się nam kot brytyjski noc nieprzespana. Tragedia dla nas. ;(
Ja testu nie robię, heeh! W czwartek powinnam mieć okres a jutro jadę na spotkanie z nową Panią doktor od in vitro.

Brzuszki duże ale niestety tylko po obżarstwie, haha

Wiecie co, jeśli nawet beta wyjdzie dzisiaj pozytywna to dla mnie to jest jakaś abstrakcja , zablokowałam się na bycie w ciąży, nie wyobrażam sobie siebie mogącej zajść w ciążę, czy macie podobnie ? Czy ja jestem jakaś dziwna?
Dla mnie też jest to abstrakcja. Nie wierzę nawet w to że miałoby sie kiedykolwiek udać, także będę skakała z radości jak się powiedzie ;p

Ja też nie umiem siebie wyobrazić w ciąży ;p jakbym zobaczyła 1raz w życiu 2kreski umarłabym chyba na zawał ;p ja po 2 inseminacjach miałam histeroskopie i plan lekarza 2 cykle na stymulacji hormonalnej i jak nic to invitro. Jestem po 1 cyklu i będąc 12dnia na obserwacji okazało się że pęcherzyk pękł (nigdy tak wcześnie nie miałam) no i teraz czekam na okres ;p ale tak jak piszecie objawy są jak przed miesiączką ale mówię sobie a może to ból przy zagnieżdżaniu zarodka ;p psychika siada ;(

reklama
W naszym przypadku najgorszy jest czas bo ciągle musimy się pilnować z lekami wizytami cyklami i sprawdzać notorycznie czy wszytsko dobrze zrobione. Ja z tym nie umiem sobie poradzić ;(

Do góry