reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

Jestem już po wizycie dostałam na stymulację lametta i fostimon w następny piątek wizyta i iui w sobotę lub poniedziałek ❤ lekarz powiedział że gdy druga się nie uda to musimy zbadać HBA nasienia badał to kiedyś wasz mąż?
Tak mój badał ;)
Określa ilość dojrzałych plemników, które są zdolne do zapłodnieniu komórki jajowej.

reklama
Moja ciocia jest lekarzem, ale takim który chce bez leków mnie podreperować a ziołami, od tamtego czasu mam same pozytywne myśli w głowie, biorę ponad miesiąc i widzę pierwsze efekty, za to nie popiera ivf ale to juz nie jej decyzja tylko moja i akurat nie kieruję się z nią w tej kwestii , nie powiem jej i tyle i każdy będzie spokojnieszy
Kupiłam shatavari ;) powiedz czy to bierzesz cały czas bez przerw ? (na powiedzmy "owulację"). Bo kiedyś pisaliście że olej z wiesiołka nie można w te dni

Sh
Kupiłam shatavari ;) powiedz czy to bierzesz cały czas bez przerw ? (na powiedzmy "owulację"). Bo kiedyś pisaliście że olej z wiesiołka nie można w te dni
Shatavari biorę w okres i jak wiem że dni płodne potem przestaje, gdyż działa rozkurczowo i na szyjkę macicy:) ja Ci powiem że jestem przekonana że dzięki temu była owulacja z lewego

Dziewczynki jak mówiłam tak zrobiłam, 11 dni po ovitrelku jest krecha ale bladzioch , ale nie muszę rozbierać testu albo pod swiatlo widać ja i pojawiła się po 2 minutach myślicie że coś na rzeczy ? Nie mam więcej testów, są święta i nawet na betę nie pójdę 😅🤣 gorzej nie mogło być haha

Dziewczynki jak mówiłam tak zrobiłam, 11 dni po ovitrelku jest krecha ale bladzioch , ale nie muszę rozbierać testu albo pod swiatlo widać ja i pojawiła się po 2 minutach myślicie że coś na rzeczy ? Nie mam więcej testów, są święta i nawet na betę nie pójdę 😅🤣 gorzej nie mogło być haha
Kochana nie chce nic mówić ale miałam tak samo 😍 także trzymam mocno kciuki 😘

Oby ci się udało i żeby to nie był zastrzyk w pozytywie ;)

U mnie test ciążowy 8 dni od IUI wyszedł czysty. Kolejny robię 12 dnia od IUI ale z krwi ;)
Ogólnie nastawiam się nie niepowodzenie. Obecnie nic mnie nie boli, cycki miękkie jak cholera mimo brania progesteronu czasem zakuje to jeden to drugi jajnik ale to jak zawsze przed okresem ;P

Mentalnie szykuje się już na In Vitro

A wam robaczki życzę udanych Świąt bo tutaj zajrzę już po nich ;)

Ostatnia edycja:
U mnie na teście czysto zupełnie nic, a ovitrelle brałyśmy tego samego dnia. Więc trzymam kciuki za ciebie🙂

reklama
Oby ci się udało i żeby to nie był zastrzyk w pozytywie ;)

U mnie test ciążowy 8 dni od IUI wyszedł czysty. Kolejny robię 12 dnia od IUI ale z krwi ;)
Ogólnie nastawiam się nie niepowodzenie. Obecnie nic mnie nie boli, cycki miękkie jak cholera mimo brania progesteronu czasem zakuje to jeden to drugi jajnik ale to jak zawsze przed okresem ;P

Mentalnie szykuje się już na In Vitro

A wam robaczki życzę udanych Świąt bo tutaj zajrzę już po nich ;)
Ja mam dylemat czy szykować się na 2 podejście do UIU czy od razu do in vitro. Chociaż oczywiście nutka nadziei jest, że jednak uda się teraz.

Do góry