reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Jestem już po wizycie dostałam na stymulację lametta i fostimon w następny piątek wizyta i iui w sobotę lub poniedziałek ❤ lekarz powiedział że gdy druga się nie uda to musimy zbadać HBA nasienia badał to kiedyś wasz mąż?
Tak mój badał ;)
Określa ilość dojrzałych plemników, które są zdolne do zapłodnieniu komórki jajowej.

reklama
Moja ciocia jest lekarzem, ale takim który chce bez leków mnie podreperować a ziołami, od tamtego czasu mam same pozytywne myśli w głowie, biorę ponad miesiąc i widzę pierwsze efekty, za to nie popiera ivf ale to juz nie jej decyzja tylko moja i akurat nie kieruję się z nią w tej kwestii , nie powiem jej i tyle i każdy będzie spokojnieszy
Kupiłam shatavari ;) powiedz czy to bierzesz cały czas bez przerw ? (na powiedzmy "owulację"). Bo kiedyś pisaliście że olej z wiesiołka nie można w te dni

Sh
Kupiłam shatavari ;) powiedz czy to bierzesz cały czas bez przerw ? (na powiedzmy "owulację"). Bo kiedyś pisaliście że olej z wiesiołka nie można w te dni
Shatavari biorę w okres i jak wiem że dni płodne potem przestaje, gdyż działa rozkurczowo i na szyjkę macicy:) ja Ci powiem że jestem przekonana że dzięki temu była owulacja z lewego

Dziewczynki jak mówiłam tak zrobiłam, 11 dni po ovitrelku jest krecha ale bladzioch , ale nie muszę rozbierać testu albo pod swiatlo widać ja i pojawiła się po 2 minutach myślicie że coś na rzeczy ? Nie mam więcej testów, są święta i nawet na betę nie pójdę 😅🤣 gorzej nie mogło być haha

Dziewczynki jak mówiłam tak zrobiłam, 11 dni po ovitrelku jest krecha ale bladzioch , ale nie muszę rozbierać testu albo pod swiatlo widać ja i pojawiła się po 2 minutach myślicie że coś na rzeczy ? Nie mam więcej testów, są święta i nawet na betę nie pójdę 😅🤣 gorzej nie mogło być haha
Kochana nie chce nic mówić ale miałam tak samo 😍 także trzymam mocno kciuki 😘

Oby ci się udało i żeby to nie był zastrzyk w pozytywie ;)

U mnie test ciążowy 8 dni od IUI wyszedł czysty. Kolejny robię 12 dnia od IUI ale z krwi ;)
Ogólnie nastawiam się nie niepowodzenie. Obecnie nic mnie nie boli, cycki miękkie jak cholera mimo brania progesteronu czasem zakuje to jeden to drugi jajnik ale to jak zawsze przed okresem ;P

Mentalnie szykuje się już na In Vitro

A wam robaczki życzę udanych Świąt bo tutaj zajrzę już po nich ;)

Ostatnia edycja:
U mnie na teście czysto zupełnie nic, a ovitrelle brałyśmy tego samego dnia. Więc trzymam kciuki za ciebie🙂

reklama
Oby ci się udało i żeby to nie był zastrzyk w pozytywie ;)

U mnie test ciążowy 8 dni od IUI wyszedł czysty. Kolejny robię 12 dnia od IUI ale z krwi ;)
Ogólnie nastawiam się nie niepowodzenie. Obecnie nic mnie nie boli, cycki miękkie jak cholera mimo brania progesteronu czasem zakuje to jeden to drugi jajnik ale to jak zawsze przed okresem ;P

Mentalnie szykuje się już na In Vitro

A wam robaczki życzę udanych Świąt bo tutaj zajrzę już po nich ;)
Ja mam dylemat czy szykować się na 2 podejście do UIU czy od razu do in vitro. Chociaż oczywiście nutka nadziei jest, że jednak uda się teraz.

Do góry