reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Hahaha ja chyba śnię, to czekam całe swieta na badanie, a teraz takie cos ... No nie 🤣🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20220419-132404_Chrome.jpg
    Screenshot_20220419-132404_Chrome.jpg
    126,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Kochana zamin tam dojadę będzie już zamknięte do 14.30 , mam nadzieję że strona się podniesie, bo teraz mogę się zalogować ale ładuje się dlugo i mnie wywala

Mam wynik 14 dni po ovitrelle I 13 po iui 0.78 więc nic z tego :) dziękuję za piękne słowa wsparcia jutro dzwonie do Pani Doktor I umawiam się na kwalifikacje ivf 😊 tak wyglądał mój test 10 dni po ovitrelle u góry i 11 dni po na dole , uwazajcie ja się przejechalam,trzymam dziewczynki za Was kciuki buziaczki , myślę że nie ma sensu powtarzać bety :)

Załączniki

• 20220416_161008.jpg
    20220416_161008.jpg
    564,9 KB · Wyświetleń: 54
Mam wynik 14 dni po ovitrelle I 13 po iui 0.78 więc nic z tego :) dziękuję za piękne słowa wsparcia jutro dzwonie do Pani Doktor I umawiam się na kwalifikacje ivf 😊 tak wyglądał mój test 10 dni po ovitrelle u góry i 11 dni po na dole , uwazajcie ja się przejechalam,trzymam dziewczynki za Was kciuki buziaczki , myślę że nie ma sensu powtarzać bety :)
najważniejsze abyś nie nie poddała <3
oby ivf przyniosło wam to o czym tak bardzo marzycie :)

reklama
najważniejsze abyś nie nie poddała <3
oby ivf przyniosło wam to o czym tak bardzo marzycie :)
Juz jestem po rozmowie z mężem, on nie może w to uwierzyć i jedzie po test ciążowy 😅 jak się rozpłakałam to sam powiedział przeciez mamy in vitro spokojnie, podchodzimy do ivf teraz , już się uspokoiłam rozpacz trwała 10 minut, a teraz już luzik

Do góry