reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

Ja jestem 6 dni po ovitrelle i mam bladą ledwie widoczna kreseczkę pozytywu ;) jakoś szybciej mój organizm się chyba go pozbywa ;P
Mój bardzo polubił hahahaha za 3 dni testuję ostatnim i zobaczymy będzie 11 dni po

Załączniki

• 16498730848105468677005086003295.jpg
    16498730848105468677005086003295.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 70
reklama
ja jestem umówiona na farbę, wlosy rozjaśniam, a jeśli już coś kiełkuje to nie zaszkodzę??? Nie wiem czy odmówić czy po prostu jeśli coś ma pójść nie tak to pójdzie??? Zgłupiałam strasznie !
mi najpierw przy inseminacji doktor powiedzial że przez te dwa tygodnie nie mogę farbować a teraz jak zakiełkowało to przez 12 tygodni mam sobie z tym dać spokój.

Mój odrost ma 4 miesiace bo chciałam wrócić do naturalnych ale nie podobam się sobie 😁
mój odrost staje się coraz bardziej uciążliwy bo im większy tym szybciej mi się od nasady włosy przetłuszczają i wyglądam jak zmokła kura. Nie wiem jak wytrzymam ale muszę coś wymyślić żeby nie straszyć wyglądem...

Ten bardziej wyraźny zrobiony 3 dni po a ten mało wyraźny dziś 6 dni po. Może tobie już nie zastrzyk daje sygnał ? 🥰🧐
Moj mąż mnie tak podpuszcza , tym bardziej że testowałam juz ovitrelle I po 5 dniach mialam czysto , zobaczymy mojej mamie się śniło, że jedzie z wózkiem, ale nic jej nie powiedzialam o 3 iui I nic nikt nie wie , chciałabym bardzo bo termin miałabym na swoje urodziny lub Nowy Rok , tak jestem z końcówki samej hahaha

Moj mąż mnie tak podpuszcza , tym bardziej że testowałam juz ovitrelle I po 5 dniach mialam czysto , zobaczymy mojej mamie się śniło, że jedzie z wózkiem, ale nic jej nie powiedzialam o 3 iui I nic nikt nie wie , chciałabym bardzo bo termin miałabym na swoje urodziny lub Nowy Rok , tak jestem z końcówki samej hahaha
Tego ci życzę oby ci się udało ;)

reklama
Dziewczyny, ale kusicie. Miałam na spokojnie test zrobić w sobotę, a betę w środę - teraz nie wiem czy wytrzymam szczególnie, że okres powinnam mieć w poniedziałek.

Do góry