reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

INSEMINACJA 2022

ja jestem umówiona na farbę, wlosy rozjaśniam, a jeśli już coś kiełkuje to nie zaszkodzę??? Nie wiem czy odmówić czy po prostu jeśli coś ma pójść nie tak to pójdzie???
Ja slyszlalam ze po prostu trzeba poinformować fryzjera ze jesteś lub możesz być w ciąży wtedy może będzie używał innych farb, bezpiecznych dla dzidziusia ale lekarzem nie jestem i na szczęście mi odpada ten problem bo nie farbuje jeszcze ;)

reklama
Może skonsultuj ze swoim lekarzem, lub porozmawiaj z fryzjerem albo po prostu przełóż dla świetego spokoju ;)
Wiesz co dzwonie, zapytam co ona na ten temat sądzi i przełożę, jeśli będę w ciąży to wtedy będę na siebie zła na maksa ze mogłam zaszkodzić
Czekałam na termin 2 miesiace i nie wiedziałam że to tak wypadnie
....

Wiesz co dzwonie, zapytam co ona na ten temat sądzi i przełożę, jeśli będę w ciąży to wtedy będę na siebie zła na maksa ze mogłam zaszkodzić
Czekałam na termin 2 miesiace i nie wiedziałam że to tak wypadnie
....
Moje znajome od początku ciąży farbowały u fryzjera - ale uprzedzając, że farba musi być bez amoniaku, itp. Istnieją bezpieczne, ale ponoć najlepiej nie używać.
Boshe, wy wszystkie takie młode, robicie to dla urody... a ja muszę, kurde, siwiznę zakryć! :-D

Moje znajome od początku ciąży farbowały u fryzjera - ale uprzedzając, że farba musi być bez amoniaku, itp. Istnieją bezpieczne, ale ponoć najlepiej nie używać.
Boshe, wy wszystkie takie młode, robicie to dla urody... a ja muszę, kurde, siwiznę zakryć! :-D
Juz po telefonie, farba bez amoniaku, na najbardziej delikatnej wodzie , kieruje się zasada co ma być to będzie , idę bo tyle czekałam Pani mnie uspokoiła, kochana ja już kilka siwych mam ale nie widać przez blond, ogólnie 8 dni po ovitrelle dalej Mam mocne pozyty robie eksperyment 😂🤣

Z tym farbowaniem to szok, no cóż czekam do środy i zobaczymy czy się umawiać do fryzjera czy nie, ale żyć z takimi odrostami? Może być interesująco:)
Dziewczyny serdecznie gratuluje ciąży i pierwszych wizyt u lekarza, mam nadzieję że niedługo wszystkie będziemy w tym miejscu🙏🙏🙏

reklama
Juz po telefonie, farba bez amoniaku, na najbardziej delikatnej wodzie , kieruje się zasada co ma być to będzie , idę bo tyle czekałam Pani mnie uspokoiła, kochana ja już kilka siwych mam ale nie widać przez blond, ogólnie 8 dni po ovitrelle dalej Mam mocne pozyty robie eksperyment 😂🤣
Ja jestem 6 dni po ovitrelle i mam bladą ledwie widoczna kreseczkę pozytywu ;) jakoś szybciej mój organizm się chyba go pozbywa ;P

Do góry