Który dzień po jesteś?Ja w poprzedniej ciąży miałam ból jak na okres i byłam pewna ze przyjdzie
Teraz nic mi nie było ale dzisiaj coś mi dziwnie tak delikatnie jak na okres czekam na wyniki bety
reklama
Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Jeszcze rób jeszcze jest nadziejaZrobilam test dzisiaj 10 dzien po inseminacji nawet zastrzyku już nie ma w organizmie bo wyszla jedna krecha . ehh trudno Ale za was trzymam kciuki ❤
Ja miałam iui i zastrzyk 15.11 owulacje pewnie 16.11
Czyli cień wyszedł mi dopiero 12 dnia gdzie drugi test biel 13 dnia po już kreski jako takie bardziej widoczne dziś 14 dnia dam znać koło 15 jak beta bo tez jeszcze na 100 % nie wiadomo
Agaaaaaaaa
Nadzieja jest zawsze! Jeszcze tydzień staraj się nie rozkminiac bo my często sobie same jakieś objawy wmawiamyHej czy macie nabrzmiałe piersi ? Ja inseminacje miałam 22.11 teraz mam piersi nabrzmiałe i nie wiem, czy to już na okres, czy jest jeszcze nadzieja ..
A przyjmujesz luteinę albo w innej formie progesteron on może tak działaćHej czy macie nabrzmiałe piersi ? Ja inseminacje miałam 22.11 teraz mam piersi nabrzmiałe i nie wiem, czy to już na okres, czy jest jeszcze nadzieja ..
Nie, nic nie przyjmujeA przyjmujesz luteinę albo w innej formie progesteron on może tak działać
Widzę że z rana też poleciałaś zrobić betę odświeżam wyniki przez internet. Nie mogę się doczekać aż będę wiedzieć na czym stojęJeszcze rób jeszcze jest nadzieja
Ja miałam iui i zastrzyk 15.11 owulacje pewnie 16.11
Czyli cień wyszedł mi dopiero 12 dnia gdzie drugi test biel 13 dnia po już kreski jako takie bardziej widoczne dziś 14 dnia dam znać koło 15 jak beta bo tez jeszcze na 100 % nie wiadomo
Agaaaaaaaa
Taaa od 7 stałam jak otwarcie było nie mogłam spać w nocy i godzinę prawie stałam w kolejce masakraWidzę że z rana też poleciałaś zrobić betę odświeżam wyniki przez internet. Nie mogę się doczekać aż będę wiedzieć na czym stoję
Teraz się zastanawiam czy sprawdzić wyniki jeszcze w pracy czy poczekać i z mężem w domu otworzyć
reklama
Agaaaaaaaa
Zazwyczaj koło 14-16 pojawiały się wyniki