Ja jak kończę sikac to mnie tak ciągnie w macicy albo w jajniku Ale nie wiem czy tak zawsze było czy teraz sobie wmawiam ...Ja też będę robić tes w srode czyli 13 dnia po inseminacji a na bete pójdę w czwt. Trzymam kciuki za Was i za siebie hehe. A jak tam reszta osób które mają testować jak się czujecie? Jakieś bóle, kucie?
reklama
A czy kuje Cię jajnik albo masz bóle takie jak przed okresem?Ja jak kończę sikac to mnie tak ciągnie w macicy albo w jajniku Ale nie wiem czy tak zawsze było czy teraz sobie wmawiam ...
Hej a czy miałaś jakieś objawy po inseminacji? Bóle jak na okres, ból jajników?Ja testowałam paskami z moczu od chyba 3 dnia po iui I pomimo zastrzyku na pęknięcie i jakiegoś na wzrost pęcherzyka test był blady, w 10 dzien zrobilam i była blada kreseczka , następnego dnia byłam juz na becie I była 37 także akurat na moim przykładzie jak pojawiła się kreseczka to tylko dobre informacje ale podkreślam że z krwi beta daje pewność i najlepiej po 48h powtórzyć czy odpowiednio rośnie
Czasami tak . Ale z pol h np i przechodzi .A czy kuje Cię jajnik albo masz bóle takie jak przed okresem?
Ja tak cholernie się boję testować Ja mialam owulacje z lewego jajnika a praktycznie boli mnie prawyJa dzień po inseminacji miałam duży ból jajników który się utrzymywał tak do 4 dnia po iui. Od 4 do 6 dnia cisza. Następnie dzień uczucie od czasu do czasu tak jak na okres i znowu cisza. Czyli taka mała mieszanka
Głowa do góry jeszcze nic pewnego, z tego co czytałam to dziewczyny różnie mają co do odczuć po iui. Jedne nie mają objawów i są w ciąży a inne mają takie same objawy jak przed okresem i beta też pozytywna. Zrób test albo bete i wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki.
reklama
Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży miałam ból jak na okres i byłam pewna ze przyjdzieMnie od rana juz boli brzuch jak na okres więc straciłam wszystkie nadzieje . Jutro jeszcze zrobię test będzie 11 dzien po IUI
Teraz nic mi nie było ale dzisiaj coś mi dziwnie tak delikatnie jak na okres czekam na wyniki bety