Ale super . Który to dzien od inseminacji ?boje się cieszyć w środę powtórzę
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Super wiadomość, gratulacjeboje się cieszyć w środę powtórzę
Florestyna
Jest super moje gratulacje! Witam w gronie ciężarówekboje się cieszyć w środę powtórzę
karolcia91
Ale superr Trzymam kciuki za duży przyrost! Ja tez dzień przed zrobieniem testu miałam totalną depresje i byłam pewna, ze się nie udało, a tu niespodzianka! wiec to może dobry znakboje się cieszyć w środę powtórzę
Agaaaaaaaa
14Ale super . Który to dzien od inseminacji ?
Florestyna
Ja jestem zaszczepiona ale w maju jednodawkowa jondonem a termin porodu mam na czerwiec więc w lutym mam zamiar się doszczepic. Moje dwie koleżanki (jedna w 19tc druga w 8 miesiącu ciazy) teraz sie szczepiły, pierwsza dawka i zalecono im że ze najlepiej Pfizer badz ewentualnie moderną - czują się świetnie tylko rękę jedna czułam, żadnych objawów po pierwszej dawce. Moja ginekolog mówiła że coraz więcej przypadków dzieci, dlatego wolalam żeby moje nalenstwo miało przeciwciała i się zdecydowałam ale to wrażliwy temat i decyzją indywidualnaDziewczyny szczepiłyście się na Covid?
Ja nie ale jest tyle zachorowań wśród znajomych że zaczynam się bać.
Nie konsultowalam tego z lekarzem, nie jakie są opinie lekarzy...
Sylwia 7 ♹ 🕖
Dziewczyny a mam takie pytanie czy może któraś z Was leczy się w Rzeszowie lub u dr Przybycień (On chyba przyjmuje w Tarnowie)?
Ja się obawiam bo ludzie gadają ze to zaburza owulacje...Ja jestem zaszczepiona ale w maju jednodawkowa jondonem a termin porodu mam na czerwiec więc w lutym mam zamiar się doszczepic. Moje dwie koleżanki (jedna w 19tc druga w 8 miesiącu ciazy) teraz sie szczepiły, pierwsza dawka i zalecono im że ze najlepiej Pfizer badz ewentualnie moderną - czują się świetnie tylko rękę jedna czułam, żadnych objawów po pierwszej dawce. Moja ginekolog mówiła że coraz więcej przypadków dzieci, dlatego wolalam żeby moje nalenstwo miało przeciwciała i się zdecydowałam ale to wrażliwy temat i decyzją indywidualna
reklama
Florestyna
Ja niezauwazylam nic takiego iui miała na naturalnym cyklu I udało sie za pierwszym razem . 30.05 miałam szczepienie a iui 24.09 , nie brałam tabletek antykoncepcyjnych , a okres miałam czasem jeden dzien różnicy max , zawsze w punkt owulacja tez regularnie więc to raczej mit z zaburzeniem owulacjiJa się obawiam bo ludzie gadają ze to zaburza owulacje...