To jutro razem na betę !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jutro razem na betę !
Najlepiej jak zrobisz z krwi badanie bo z tego co wiem testy moga wychodzic pozytywne po lekach np po zastrzyku ,choc mam nadzieje ze to po prostu wyczekiwana ciaza !!! Daj znac jak krew wyszla i trzymam kciuki. P.s mi np w szpitalu mowily ze nie ma sensu robic testow aptecznych ze trzeba krew zbadac bo testy moga tak czy siak pozytywne wychodzic.A który będziesz mieć dzień ja 12 po iui 11 po owulacji tak myśle
4 dni po iui i zastrzyku zrobiłam test i był ledwo widoczny cień wiec mam nadzieje ze dzisiaj to nie pozostałości po zastrzyku
Wiem wiem 2 cykle temu taki test mnie oszukał a beta ściągnęła na ziemieNajlepiej jak zrobisz z krwi badanie bo z tego co wiem testy moga wychodzic pozytywne po lekach np po zastrzyku ,choc mam nadzieje ze to po prostu wyczekiwana ciaza !!! Daj znac jak krew wyszla i trzymam kciuki. P.s mi np w szpitalu mowily ze nie ma sensu robic testow aptecznych ze trzeba krew zbadac bo testy moga tak czy siak pozytywne wychodzic.
Ja testowałam paskami z moczu od chyba 3 dnia po iui I pomimo zastrzyku na pęknięcie i jakiegoś na wzrost pęcherzyka test był blady, w 10 dzien zrobilam i była blada kreseczka , następnego dnia byłam juz na becie I była 37 także akurat na moim przykładzie jak pojawiła się kreseczka to tylko dobre informacje ale podkreślam że z krwi beta daje pewność i najlepiej po 48h powtórzyć czy odpowiednio rośnieNajlepiej jak zrobisz z krwi badanie bo z tego co wiem testy moga wychodzic pozytywne po lekach np po zastrzyku ,choc mam nadzieje ze to po prostu wyczekiwana ciaza !!! Daj znac jak krew wyszla i trzymam kciuki. P.s mi np w szpitalu mowily ze nie ma sensu robic testow aptecznych ze trzeba krew zbadac bo testy moga tak czy siak pozytywne wychodzic.
Zgadzam sie w %Ja testowałam paskami z moczu od chyba 3 dnia po iui I pomimo zastrzyku na pęknięcie i jakiegoś na wzrost pęcherzyka test był blady, w 10 dzien zrobilam i była blada kreseczka , następnego dnia byłam juz na becie I była 37 także akurat na moim przykładzie jak pojawiła się kreseczka to tylko dobre informacje ale podkreślam że z krwi beta daje pewność i najlepiej po 48h powtórzyć czy odpowiednio rośnie