Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
PowodzeniaTrzymam kuciuki dziewczyny ja ide na insemke w piątek powodzenia wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaTrzymam kuciuki dziewczyny ja ide na insemke w piątek powodzenia wszystkim
Ja w piątek mam wizytę będzie to 5 dc więc pewnie wtedy lekarz zdecyduje kiedy inseminacjaPowodzenia
Pewnie tak wiec trzymam kciuki mocno ja potwierdzam jutro inseminacjaJa w piątek mam wizytę będzie to 5 dc więc pewnie wtedy lekarz zdecyduje kiedy inseminacja
Pewnie tak to trzymam kciuki i daj znac jak po wizycie ja potwierdzam jutro inseminacja pęcherzyk na dzien dziesiejszy 20 mmJa w piątek mam wizytę będzie to 5 dc więc pewnie wtedy lekarz zdecyduje kiedy inseminacja
3mam kciuki i daje znać dziewczynie która poznałam na drożności ze nie jest sama z tym wyjątkowym darem będę śledzić Twoja historie by dać jej nadziejeJa niestety tylko jeden w dodatku nie pamiętam jakiej wielkości stres jest nie wskazany najważniejsze to się nie nakręcać na objawy, rozczarowanie jest najgorsze
To super cieszę się, ja dam znać dzisiaj po wizyciePewnie tak wiec trzymam kciuki mocno ja potwierdzam jutro inseminacja
Pewnie tak to trzymam kciuki i daj znac jak po wizycie ja potwierdzam jutro inseminacja pęcherzyk na dzien dziesiejszy 20 mm
Tak tez miałam takie badanie, to jest potrzebne do potwierdzenia chyba owulacji wtedy wychodzi w której fazie cyklu jesteś dzięki wynikom, ja miałam już pęcherzyk 21 mm w dniu badania hormonów i wizyty, od lekarza dostałam zastrzyk który miałam zrobić wieczorem i na drugi dzień po południu na inseminacje jechaliśmy.Mam pytanko w dzień wizyty mam przyjść 2h szybciej i zbadać estradiol i lh tez badałyście ? Jakie powinny wyjść wyniki by tego samego dnia działali z nami ? Mam nie pewność czy nie każą przyjechać znowu następnego dnia No chyba ze okaże się ze już po ptakach i dopiero następny cykl chyba zaczynam się stresować
U mnie wyglądało to tak, 10dc usg, 12 dc IUI, pierwsza na niepeknietym nieudana, druga na pęknięty udanaJest wiele zdań na temat inseminacji przy pękniętym i jeszcze nie pękniętym jakie wy macie zdanie ?