Jak wyniki?Cześć przed pierwszą inseminacja czytałam Wasze forum, ale nie odezwałam się, dawało mi ono nadzieję, ale niestety nie udało się, teraz jestem po drugiej i ostatniej inseminacji, betę mam wykonać w piątek i bardzo się boję , że wyjdzie ujemna. Trzymajcie za mnie kciuki
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny,
Ja przygotowuje się dopiero do pierwszego zabiegu, ale czytając Wasze historie wierzę, że będzie dobrze
Ja przygotowuje się dopiero do pierwszego zabiegu, ale czytając Wasze historie wierzę, że będzie dobrze
Florestyna
HejHej Magda coś tam widać czekamy na wieści Co do lekarzy to moim zdaniem jest ciężko trafić na fajnego i z powołaniem
Ja już odliczam dni do pierwszej iui mam 20.09 No chyba ze mi owulacja się coś przesunie (mam na naturalnym cyklu) czy ktoś jest ze mną we wrześniu ?
Ja też mam swoją pierwszą wizytę 20.09 -11dc zobaczymy czy podadzą mi zastrzyk i iui w środę czy coś będę miała zmieniona datę 20.09 który u Ciebie wypada dc? Gdzie się leczycie?
Sylwia 7 ♹ 🕖
Dziewczyny ja mam pierwszą wizytę 17.09 jest to 4 dc czy możecie mi pomóc jak to wygląda krok po kroku te przygotowania?
Agaaaaaaaa
Ja na naturalnym cyklu mam się umówić na 12-13 dc (cykle tak 27) i wizyta ma być do 16:00 żeby zdążyli zrobić inseminacje do końca dnia i tak mam umówione na 20.09 na 14:20 o 12 muszę już przyjść zrobić badania lh i estradiol o ile dobrze pamietam mąż ma być w pogotowiuHej
Ja też mam swoją pierwszą wizytę 20.09 -11dc zobaczymy czy podadzą mi zastrzyk i iui w środę czy coś będę miała zmieniona datę 20.09 który u Ciebie wypada dc? Gdzie się leczycie?
Z tego wnioskuje ze jakiegoś zastrzyku jak inne dziewczyny chyba nie dostanę i tez nie wiem czy tego dnia będzie czy mi nie każą następnego dnia przyjść nie wiem się okaże jak spojrzy co się dzieje leczymy się w Gamecie w Gdyni
Florestyna
Ja też w naturalnym cyklu , wizytę mamy w poniedziałek 20.09 na 8:30 rano i wtedy ocenia sytuację czy zastrzyk I następnego dnia . To 11dc ostatnio w tym dniu pęcherzyk ponad 20mm dlatego pierwszą wersja była 12dc ale jednak zmieniona na 11dc. Trzymam kciuki w poniedziałek mamy sądny dzień będziemy w kontakcie jak poszłoJa na naturalnym cyklu mam się umówić na 12-13 dc (cykle tak 27) i wizyta ma być do 16:00 żeby zdążyli zrobić inseminacje do końca dnia i tak mam umówione na 20.09 na 14:20 o 12 muszę już przyjść zrobić badania lh i estradiol o ile dobrze pamietam mąż ma być w pogotowiu
Z tego wnioskuje ze jakiegoś zastrzyku jak inne dziewczyny chyba nie dostanę i tez nie wiem czy tego dnia będzie czy mi nie każą następnego dnia przyjść nie wiem się okaże jak spojrzy co się dzieje leczymy się w Gamecie w Gdyni
Agaaaaaaaa
Jakoś się dziwnie nic nie stresujeJa też w naturalnym cyklu , wizytę mamy w poniedziałek 20.09 na 8:30 rano i wtedy ocenia sytuację czy zastrzyk I następnego dnia . To 11dc ostatnio w tym dniu pęcherzyk ponad 20mm dlatego pierwszą wersja była 12dc ale jednak zmieniona na 11dc. Trzymam kciuki w poniedziałek mamy sądny dzień będziemy w kontakcie jak poszło
Florestyna
Mam to samo co ma być to będzie a wiem że będzie dobrze!!Jakoś się dziwnie nic nie stresuje
reklama