Ja miałam na nie pękniętym, dzisiaj 10 dzień od inseminacji jeszcze czekamyJest wiele zdań na temat inseminacji przy pękniętym i jeszcze nie pękniętym jakie wy macie zdanie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam na nie pękniętym, dzisiaj 10 dzień od inseminacji jeszcze czekamyJest wiele zdań na temat inseminacji przy pękniętym i jeszcze nie pękniętym jakie wy macie zdanie ?
Ja już 11 dnia robiłam nie wytrzymałam dłużejJa miałam na nie pękniętym, dzisiaj 10 dzień od inseminacji jeszcze czekamy
Betę czy sikacz ?Ja już 11 dnia robiłam nie wytrzymałam dłużej
BetęBetę czy sikacz ?
Przypomnisz jaki Ci wynik wyszedł ?
50 a po 2 dniach 147Przypomnisz jaki Ci wynik wyszedł ?
To zależy w jakim dniu przechodzisz owulacje, każda kobieta jest inna, ja mam dość wcześnie bo w 11/12 dniu i jechałam na monitoring 11 dnia z rana.Dziewczyny ja mam się zgłosić na USG w 12 dc nie wydaje się to Wam za późno?
Ja mialam monitoring w 10 dniu cyklu, potem w 12 dc a w 13 dniu miałam inseminacjeDziewczyny ja mam się zgłosić na USG w 12 dc nie wydaje się to Wam za późno?