reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Dziewczyny ja mam się zgłosić na USG w 12 dc nie wydaje się to Wam za późno?
Ja jadę w 11 dc ,początkowo miałam jechac tez w 12 dc ale pokazałam w klinice mój pęcherzyk z 11dc wcześniejszego cyklu i miał ponad 20mm dlatego zdecydował ze lepiej w 11 dc -jutro ;) póki co paski na owulacje są negatywne dlatego aż jestem ciekawa na jaki termin się zdecydujecie lekarz. Tak jak posza dziewczyny każda z nas jest inna , inna długość cyklu itp. Jak lekarz zadecydował 12dc to nic się nie martw :)

Ja jadę w 11 dc ,początkowo miałam jechac tez w 12 dc ale pokazałam w klinice mój pęcherzyk z 11dc wcześniejszego cyklu i miał ponad 20mm dlatego zdecydował ze lepiej w 11 dc -jutro ;) póki co paski na owulacje są negatywne dlatego aż jestem ciekawa na jaki termin się zdecydujecie lekarz. Tak jak posza dziewczyny każda z nas jest inna , inna długość cyklu itp. Jak lekarz zadecydował 12dc to nic się nie martw :)
Dziękuję za wsparcie,to nasze pierwsze podejście dlatego tak się stresuję...😑a to nie jest dobre.. pozostaje cierpliwe czekać mi do piątku do USG

Dziękuję za wsparcie,to nasze pierwsze podejście dlatego tak się stresuję...😑a to nie jest dobre.. pozostaje cierpliwe czekać mi do piątku do USG
Nasze tez pierwsze podejscie i póki co na naturalnym cyklu ;) ja się nie stresuje ale... zobaczymy jutro co powie lekarz mam nadzieję że uda się w tym cyklu -specjalnie wzięłam tydzień wolnego w pracy bo niewiem kiedy co i jak. Może będzie trzeba jechać jutro we wtorek środę i po samym zabiegu tez wolę leżeć niż się stresować w pracy :)
No właśnie pytanie fo dziewczyn którym się udało , leżałyście po zabiegu? Czy normalnie jakby nigdy nic ? :)

Nasze tez pierwsze podejscie i póki co na naturalnym cyklu ;) ja się nie stresuje ale... zobaczymy jutro co powie lekarz mam nadzieję że uda się w tym cyklu -specjalnie wzięłam tydzień wolnego w pracy bo niewiem kiedy co i jak. Może będzie trzeba jechać jutro we wtorek środę i po samym zabiegu tez wolę leżeć niż się stresować w pracy :)
No właśnie pytanie fo dziewczyn którym się udało , leżałyście po zabiegu? Czy normalnie jakby nigdy nic ? :)
Ja też myślałam po samym zabiegu wziąć kilka dni wolnego 🙂

reklama
Ja właśnie wypełniłam formularze i zgody na jutro i jest tam napisane ze nie ma znaczenia leżeć po iui ze ma się prowadzić normalny tryb życia jakoś tak
Jak czytam na grupach to niektóre leżą a niektóre idą jeszcze tego dnia do pracy na imprezę różnie i tez się udaje albo i nie chyba nie ma na to reguły i chyba jest to bez znaczenia
Po iui się leży chyba chwile żeby dopłynęło gdzie trzeba tak nam lekarz mówił jutro będę bardziej doświadczona dam znać :D o ile będzie to ten jutrzejszy dzień 🤷‍♀️

Do góry