reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Emcia21, super, ze wszystko tak sprawnie poszło i ze już jesteś po zabiegu. Dobrze, ze masz plan działania. Mam nadzieje, ze tej histeroskopii nie będziesz musiała robić i ze ta 3 IUI będzie ta ostatnia:)

Cukierkowa20pare jak wizyta? O ile dobrze wyczytałam to jesteś już po, mam nadzieje, ze wszytsko jest dobrze:)
Tak Kochana jestem po i wszystko jest bardzo dobrze, dzidzior rozwija się wzorowo 😊 widziałam jak macha nóżkami i lekarz powiedział że ewidentnie bije nam brawo, gdzieś tam są moje zdj z usg 😊 23.08 idę na prenatalne i już nie mogę się doczekać

A ja w zeszłym tygodniu miałam wizytę, pęcherzyk jest w macicy, zarodka jeszcze nie było widać, bo to za wczesnie. Mam nadzieje, ze podczas kolejni wizyty już usłyszę serduszko. Na razie czuje się dobrze:)

Dziewczyny mam pytanie...czy robiliście badanie AMH ( tzw rezerwę jajnikową ) ? Mnie kazał zrobić...bo jestem w trakcie przygotowań do 4 IUI, w piątek miałam monitoring i 8 dc wyszło, że mam tylko 1 pęcherzyk 12mm ( mimo stymulacji Lamette). Ciągle pod górkę 🙄

reklama
Dziewczyny mam pytanie...czy robiliście badanie AMH ( tzw rezerwę jajnikową ) ? Mnie kazał zrobić...bo jestem w trakcie przygotowań do 4 IUI, w piątek miałam monitoring i 8 dc wyszło, że mam tylko 1 pęcherzyk 12mm ( mimo stymulacji Lamette). Ciągle pod górkę 🙄
Ja miałam robione. Nie martw się, ja po CLO miałam dwa pecherzyki, z czego pekl tylko jeden, a z drugiego zrobiła się torbiel, a AMH mam dobre, co około 3 z tego co pamietam. Ale warto zbadać ten parametr, u mnie to było jedno z pierwszych badań, które robiłam.

Do góry