reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Anullla90 Renia1237 i CiagleNiewyspana, bardzo mi przykro, ze nie nie wyszło. Mam nadzieje, ze się nie poddajecie i walczycie dalej. Trzymam kciuki, żebyście miały dużo siły i wytrwałości i żeby kolejnym razem się udało:)
Chyba trzeba iść za ciosem, bo myślę, że jak bym zrobiła przerwę teraz to ciężko będzie mi się zabrać do tego od nowa. Ja już tak mam 😁

Dziewczyny mam pytanie...czy robiliście badanie AMH ( tzw rezerwę jajnikową ) ? Mnie kazał zrobić...bo jestem w trakcie przygotowań do 4 IUI, w piątek miałam monitoring i 8 dc wyszło, że mam tylko 1 pęcherzyk 12mm ( mimo stymulacji Lamette). Ciągle pod górkę 🙄
Też miałam. Wynik 7 z hakiem. I zaczynam się zastanawiać czy to dobrze, czy nie.

Też mi dzisiaj lekarka o tym wspomniała, ale po dzisiejszym usg mówiła, ze owulacja była na bank, endometrium ładne, więc na razie nie będę go wykonywać chociaż kiedyś sama o tym myślałam. U mnie w klinice preferują tylko 3 podejścia do IUI..
Ja na razie żyję nadzieją, ale psychicznie się szykuję do 2 podejścia, które też będzie na cyklu naturalnym. Przy 3 będziemy myśleć o stymulacji.

Dziewczyny mam pytanie...czy robiliście badanie AMH ( tzw rezerwę jajnikową ) ? Mnie kazał zrobić...bo jestem w trakcie przygotowań do 4 IUI, w piątek miałam monitoring i 8 dc wyszło, że mam tylko 1 pęcherzyk 12mm ( mimo stymulacji Lamette). Ciągle pod górkę 🙄
Tak robiłam , żeby w ogóle podejść do iui to bylo wyznacznikiem

Anullla90 Renia1237 i CiagleNiewyspana, bardzo mi przykro, ze nie nie wyszło. Mam nadzieje, ze się nie poddajecie i walczycie dalej. Trzymam kciuki, żebyście miały dużo siły i wytrwałości i żeby kolejnym razem się udało:)

Chyba trzeba iść za ciosem, bo myślę, że jak bym zrobiła przerwę teraz to ciężko będzie mi się zabrać do tego od nowa. Ja już tak mam 😁
Ja również idę na ciosem 💪 w piątek mam wizytę u lekarza i zobaczymy co dalej 🙂nie poddaje się, trzeba próbować dalej 💪🙂

Dziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Od wczoraj zażywam i już mnie tak piersi bolą 🙈
Ja czułam bardziej kłucie i takie rozpieranie w podbrzuszu...co do piersi to nic nie czułam 🙂 aha i miałam wrażenie, że wpływa na moją sprawność psycho-fizyczna....czyli np często się zapominałam, albo ciągle coś mi z rąk leciało 😁 Każda z nas pewnie reaguje inaczej...ale fakt, zażywanie duphastonu nie należy do przyjemnych 😝

reklama
Do góry