reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Anullla90 Renia1237 i CiagleNiewyspana, bardzo mi przykro, ze nie nie wyszło. Mam nadzieje, ze się nie poddajecie i walczycie dalej. Trzymam kciuki, żebyście miały dużo siły i wytrwałości i żeby kolejnym razem się udało:)
Chyba trzeba iść za ciosem, bo myślę, że jak bym zrobiła przerwę teraz to ciężko będzie mi się zabrać do tego od nowa. Ja już tak mam 😁

Dziewczyny mam pytanie...czy robiliście badanie AMH ( tzw rezerwę jajnikową ) ? Mnie kazał zrobić...bo jestem w trakcie przygotowań do 4 IUI, w piątek miałam monitoring i 8 dc wyszło, że mam tylko 1 pęcherzyk 12mm ( mimo stymulacji Lamette). Ciągle pod górkę 🙄
Też miałam. Wynik 7 z hakiem. I zaczynam się zastanawiać czy to dobrze, czy nie.

Też mi dzisiaj lekarka o tym wspomniała, ale po dzisiejszym usg mówiła, ze owulacja była na bank, endometrium ładne, więc na razie nie będę go wykonywać chociaż kiedyś sama o tym myślałam. U mnie w klinice preferują tylko 3 podejścia do IUI..
Ja na razie żyję nadzieją, ale psychicznie się szykuję do 2 podejścia, które też będzie na cyklu naturalnym. Przy 3 będziemy myśleć o stymulacji.

Dziewczyny mam pytanie...czy robiliście badanie AMH ( tzw rezerwę jajnikową ) ? Mnie kazał zrobić...bo jestem w trakcie przygotowań do 4 IUI, w piątek miałam monitoring i 8 dc wyszło, że mam tylko 1 pęcherzyk 12mm ( mimo stymulacji Lamette). Ciągle pod górkę 🙄
Tak robiłam , żeby w ogóle podejść do iui to bylo wyznacznikiem

Anullla90 Renia1237 i CiagleNiewyspana, bardzo mi przykro, ze nie nie wyszło. Mam nadzieje, ze się nie poddajecie i walczycie dalej. Trzymam kciuki, żebyście miały dużo siły i wytrwałości i żeby kolejnym razem się udało:)

Chyba trzeba iść za ciosem, bo myślę, że jak bym zrobiła przerwę teraz to ciężko będzie mi się zabrać do tego od nowa. Ja już tak mam 😁
Ja również idę na ciosem 💪 w piątek mam wizytę u lekarza i zobaczymy co dalej 🙂nie poddaje się, trzeba próbować dalej 💪🙂

Dziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Od wczoraj zażywam i już mnie tak piersi bolą 🙈
Ja czułam bardziej kłucie i takie rozpieranie w podbrzuszu...co do piersi to nic nie czułam 🙂 aha i miałam wrażenie, że wpływa na moją sprawność psycho-fizyczna....czyli np często się zapominałam, albo ciągle coś mi z rąk leciało 😁 Każda z nas pewnie reaguje inaczej...ale fakt, zażywanie duphastonu nie należy do przyjemnych 😝

reklama
Do góry