Staraczka1990
Fanka BB :)
Cukierkowa20pare jak wizyta? O ile dobrze wyczytałam to jesteś już po, mam nadzieje, ze wszytsko jest dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Kochana jestem po i wszystko jest bardzo dobrze, dzidzior rozwija się wzorowo widziałam jak macha nóżkami i lekarz powiedział że ewidentnie bije nam brawo, gdzieś tam są moje zdj z usg 23.08 idę na prenatalne i już nie mogę się doczekaćCukierkowa20pare jak wizyta? O ile dobrze wyczytałam to jesteś już po, mam nadzieje, ze wszytsko jest dobrze
Ale super, gratulacje i oby tak dalejTak Kochana jestem po i wszystko jest bardzo dobrze, dzidzior rozwija się wzorowo widziałam jak macha nóżkami i lekarz powiedział że ewidentnie bije nam brawo, gdzieś tam są moje zdj z usg 23.08 idę na prenatalne i już nie mogę się doczekać
Kiedy masz następna wizytę?Ale super, gratulacje i oby tak dalej
11 sierpnia Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze.Kiedy masz następna wizytę?
Ja miałam robione. Nie martw się, ja po CLO miałam dwa pecherzyki, z czego pekl tylko jeden, a z drugiego zrobiła się torbiel, a AMH mam dobre, co około 3 z tego co pamietam. Ale warto zbadać ten parametr, u mnie to było jedno z pierwszych badań, które robiłam.Dziewczyny mam pytanie...czy robiliście badanie AMH ( tzw rezerwę jajnikową ) ? Mnie kazał zrobić...bo jestem w trakcie przygotowań do 4 IUI, w piątek miałam monitoring i 8 dc wyszło, że mam tylko 1 pęcherzyk 12mm ( mimo stymulacji Lamette). Ciągle pod górkę