reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Dziewczyny jak się czułyście po duphastonie? Od wczoraj zażywam i już mnie tak piersi bolą 🙈
A jeszcze wracając do duphastonu
W zeszłym cyklu poprosiłam o luteinę bo po dupku bardzo mnie mdlilo, wymiotowałam
Ale luteina jest dopochwowo i strasznie było to dla mnie uciążliwe , wiec w tym msc wybrałam znowu duphaston, biorę od jutra

Dokładnie 💪
Ja czekam na testowanie
Ale po tej iui mam sporo plamienia, nie mogła znaleźć szyjki i sporo się tam nakręciła
Mam nadzieje ze dobrze wypatrzyła 🥰
Kuurcze, ale numer. Ja nie mam żadnych plamień. U mnie akurat szyjka była ładnie widoczna. A kiedy masz zamiar testować? Ja to nie w temacie jestem, lekarka mówiła ze można już w sobotę próbować, ale coś myśle, ze to za wcześnie 😂 po tym duphastonie to zaraz można sobie ciąże wkręcić 😂

Ja czułam bardziej kłucie i takie rozpieranie w podbrzuszu...co do piersi to nic nie czułam 🙂 aha i miałam wrażenie, że wpływa na moją sprawność psycho-fizyczna....czyli np często się zapominałam, albo ciągle coś mi z rąk leciało 😁 Każda z nas pewnie reaguje inaczej...ale fakt, zażywanie duphastonu nie należy do przyjemnych 😝
Kasiulka ty podejdziesz do kolejnej próby dopiero po wszystkich badaniach? Uda się w tym miesiącu?

Kuurcze, ale numer. Ja nie mam żadnych plamień. U mnie akurat szyjka była ładnie widoczna. A kiedy masz zamiar testować? Ja to nie w temacie jestem, lekarka mówiła ze można już w sobotę próbować, ale coś myśle, ze to za wcześnie 😂 po tym duphastonie to zaraz można sobie ciąże wkręcić 😂
No mnie już zmylił nie raz ...
Testuje Ok 13sierpnia
Tak 12-14 dni po iui

Dziewczyny, ja tak z innej beczki. I za pozwoleniem. Ile dni abstynencji macie przed oddaniem nasienia do inseminacji? 🤔 U nas się wszystko komplikuje, bo kluczowe dni wypadają w weekend 🙄

reklama
Do góry