reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Jestem po 3 iui, tym razem robiła mi inna Pani doktor i niestety nie zrobiła tego bezbolesnie
Szyjki nie mogła znaleźć.... na fotelu byłam kilka minut
Mówi ze pecherzyki lada moment powinny pęknąć
Chciała dać mi zalecenia do 4proby ale ja jednak zrobię histeroskopie i dopiero kolejne podejście
Teraz trzeba trzymać kciuki przez te 2 tyg ☺️

My byliśmy na 12wiec nie było możliwości się zobaczyć
A kiedy testujesz? Może clo nie będzie potrzebny ☺️
My byliśmy na 12wiec nie było możliwości się zobaczyć
A kiedy testujesz? Może clo nie będzie potrzebny ☺️
Ja już po testach :) Beta 0,52 czyli bez elementu zaskoczenia. Sikany był jeśli się nie mylę w 11 albo 12 dni po inseminacji więc już wtedy wiedziałam, że nic z tego. Pojawiły się głosy, że za wcześnie i o ile wiem, że źródła podają, że implantacja może być nawet 12 dnia tak ja mam co do tego mieszane uczucia :)

Ja już po testach :) Beta 0,52 czyli bez elementu zaskoczenia. Sikany był jeśli się nie mylę w 11 albo 12 dni po inseminacji więc już wtedy wiedziałam, że nic z tego. Pojawiły się głosy, że za wcześnie i o ile wiem, że źródła podają, że implantacja może być nawet 12 dnia tak ja mam co do tego mieszane uczucia :)
Rozumiem... tak jest ze się czuje ze się udalo
Miałam tak w pierwszej ciazy wiedziałam już przed testem sikanym ze jestem
Nie sądziłam ze będę miała z drugim takie przejścia

Rozumiem... tak jest ze się czuje ze się udalo
Miałam tak w pierwszej ciazy wiedziałam już przed testem sikanym ze jestem
Nie sądziłam ze będę miała z drugim takie przejścia
Właśnie - przeczucie. Może to ta nasza cała kobieca intuicja. My walczymy o pierwsze. I też nie sądziłam, że to nas czeka. Dla mnie w chwili obecnej zaliczyć wpadkę to jakaś abstrakcja 😂

reklama
Anullla90 Renia1237 i CiagleNiewyspana, bardzo mi przykro, ze nie nie wyszło. Mam nadzieje, ze się nie poddajecie i walczycie dalej. Trzymam kciuki, żebyście miały dużo siły i wytrwałości i żeby kolejnym razem się udało:)

Do góry