Oj ja tez nie należę do cierpliwych ale cóż trzeba czekaćJeju to czekanie na betę jest straszne, mimo wszystko nie wspominam tego dobrze zwłaszcza że jestem strasznie niecierpliwa trochę wam współczuję ale trzymam kciuki
reklama
Dziwne , zawsze po kontrolnym usg mówi lekarz ile mm maja pecherzyki i dopiero umawiam termin iui
Chyba coś zle zrozumiałaś
Tak źle zrozumiałam. 8 dnia mam być u nich i zobaczyć co i jak
Staraczka1990
Fanka BB :)
Dobrze, ze przedzwoniłas dopytałaś się. W tym natłoku informacji nie problem coś pominąć. Ja często wychodzę skołowana z wizyty. Na szczęście u mnie wszystkie zalecenia zawsze mi drukują i dodatkowo wysyłają na maila, później zawsze wszystko analizuje.Tak źle zrozumiałam. 8 dnia mam być u nich i zobaczyć co i jak
karolcia91
Cześć dziewczyny jestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
mam stresa, bo o ile teraz jest luzik i będzie co będzie tak boję się o swoje podejscie po samym zabiegu
Ps gratuluję wszystkim fasolkom i trzymam kciuki za testujących i tych przes zabiegami
mam stresa, bo o ile teraz jest luzik i będzie co będzie tak boję się o swoje podejscie po samym zabiegu
Ps gratuluję wszystkim fasolkom i trzymam kciuki za testujących i tych przes zabiegami
eij
Trzymam kciuki za sukcesCześć dziewczyny jestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
Staraczka1990
Powodzenia Daj znać jak będziesz po IUI i kiedy będziesz testowaćCześć dziewczyny jestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
Trzymamy kciukiCześć dziewczyny jestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
Daj znać kiedy idziesz na iui co i jak
Cześć dziewczyny jestem z Wami od początku, ale dopiero teraz się odzywam. W sierpniu przystępujemy do pierwszej IUI na cyklu naturalnym, u nas powodem są niskie parametry nasienia.
Trzymam kciuki za udane IUI.
Hej dziewczyny
Ja jestem po dzisiejszej pierwszej IUI, na usg przed zabiegiem pęcherzyk był nie pęknięty. Lekarz twierdził że w każdej chwili powinien pęknąć bo od samego rana bolał mnie prawy jajnik testować mam się za ok 10-12 dni. To będą ciężkie dni
Ja jestem po dzisiejszej pierwszej IUI, na usg przed zabiegiem pęcherzyk był nie pęknięty. Lekarz twierdził że w każdej chwili powinien pęknąć bo od samego rana bolał mnie prawy jajnik testować mam się za ok 10-12 dni. To będą ciężkie dni
reklama
Ja w piątek miałam więc czekamy razem na testowanieHej dziewczyny