Staram się nie nakręcać żeby później się nie rozczarować, ale po czterech miesiącach stymulacji w końcu pęcherzyki urosły po stronie drożnego jajnika więc już sama ta wiadomość i ustalony termin inseminacji dał ogromną radość i nadzieję
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Super mówiłam że się wchlonie nasze dzieciaki mają tyle samo wzrostu pięknie on Ci wyznaczył za 3 tyg? Ja mam za 2...Dziewczynki właśnie wyszłam od lekarza serduszko jak dzwon po krwiaczku nie ma śladu 1cm szczęścia za 3 tyg kolejna wizyta
Tak za 3 tygodnie kolejna wizyta i wtedy mamy jakieś leki odstawiac. Dostałam jeszcze dziś witaminy mama dha i to wszystko jakoś mi ulżyło, że wszystko jest w porządkuSuper mówiłam że się wchlonie nasze dzieciaki mają tyle samo wzrostu pięknie on Ci wyznaczył za 3 tyg? Ja mam za 2...
Jeszcze nic nie wiadomo czwartek piątek będę testować jeszcze za wcześniePowodzenia , coś wiadomo???
Cukierkowa20pare
A kwas foliowy ? Fajnie ze mamy coraz więcej serduszekTak za 3 tygodnie kolejna wizyta i wtedy mamy jakieś leki odstawiac. Dostałam jeszcze dziś witaminy mama dha i to wszystko jakoś mi ulżyło, że wszystko jest w porządku
Kwas foliowy biorę na własną rękęA kwas foliowy ? Fajnie ze mamy coraz więcej serduszek
Cukierkowa20pare
Mialam kupić sobie witaminy ale chyba poczekam na wizytę, może po badaniach mi jakieś dobierze... Ja już nie mogę się doczekać wizyty, dowiem się kiedy prenatalneKwas foliowy biorę na własną rękę
Ja się zapytałam o witaminy bo czytałam, że powiino się brać od początku i polecił mi właśnie te "mama dha"Mialam kupić sobie witaminy ale chyba poczekam na wizytę, może po badaniach mi jakieś dobierze... Ja już nie mogę się doczekać wizyty, dowiem się kiedy prenatalne
Cukierkowa20pare
To i ja sobie jutro kupie masz premium czy zwykle?Ja się zapytałam o witaminy bo czytałam, że powiino się brać od początku i polecił mi właśnie te "mama dha"
reklama
Super Cieszymy się z TobaDziewczynki właśnie wyszłam od lekarza serduszko jak dzwon po krwiaczku nie ma śladu 1cm szczęścia za 3 tyg kolejna wizyta