U mnie bez problemu Pani doktor wystawiła zwolnienie na 2 tygodnie po inseminacji, tylko w kodzie choroby jest niepłodność,Generalnie mój problem jest taki,że mój pęcherzyk nie pęka przez endometriozę,dlatego dostaje zastrzyki ovitrelle i gonapeptyl. Z tym,że od grudnia nie udaje się mimo dobrych wyników moich jak i partnera . A przez moje problemy z wątroba będą potrzebne zastrzyki z heparyny.Dlatego chciałam się dowiedzieć czy np.heparyna jest wskazaniem do L4 czy ogólnie problem z płodnością jest wskazaniem bo nie ukrywając nie chciałabym po takim czasie starania pójść do pracy (pracuje na dziale mięsnym w sklepie więc generalnie wiszę ciagle na ladzie brzuchem bo jestem niska ) i całą zmianę naciągać brzuch a po zmianie brać zastrzyki na podtrzymanie bo to trochę jedno przeczy drugiemu .
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Jeżeli będziesz chciała to lekarz nie powinien marudzić i wystawi zwolnieni. Myślę, że każda z nas która ma problem, po pozytywnym teście pójdzie na L4. Jakby nie patrzeć jesteśmy w grupie ryzykaGeneralnie mój problem jest taki,że mój pęcherzyk nie pęka przez endometriozę,dlatego dostaje zastrzyki ovitrelle i gonapeptyl. Z tym,że od grudnia nie udaje się mimo dobrych wyników moich jak i partnera . A przez moje problemy z wątroba będą potrzebne zastrzyki z heparyny.Dlatego chciałam się dowiedzieć czy np.heparyna jest wskazaniem do L4 czy ogólnie problem z płodnością jest wskazaniem bo nie ukrywając nie chciałabym po takim czasie starania pójść do pracy (pracuje na dziale mięsnym w sklepie więc generalnie wiszę ciagle na ladzie brzuchem bo jestem niska ) i całą zmianę naciągać brzuch a po zmianie brać zastrzyki na podtrzymanie bo to trochę jedno przeczy drugiemu .
Dzis ponownie robiłam betę i wyszło mi 13111,46 więc wygląda na to, że dzięki Bogu wszystko rośnie prawidłowoJak byłam u Niego to śmiał się, że już jedna dzisiaj taka miał i, że chyba do jednego wiadra próbki zlali
Cukierkowa20pare
Super gratulujeDzis ponownie robiłam betę i wyszło mi 13111,46 więc wygląda na to, że dzięki Bogu wszystko rośnie prawidłowo
Kurcze jest coś takiego?U mnie bez problemu Pani doktor wystawiła zwolnienie na 2 tygodnie po inseminacji, tylko w kodzie choroby jest niepłodność,
Nawet nie wiedziałam
Tak jest, każda choroba na swój kod. Ale zwolnienie bez problemu lekarz powinien wypisać, toz za wizyty i zabiegi tyle kasy płacimy nie mówię już o naszych umysłach ile stresu przechodzimy z wizyty na wizytę aby w końcu nam się udało.Kurcze jest coś takiego?
Nawet nie wiedziałam
Kurcze coś w tym jest…
Psycha to już wgl siada każdy miesiąc to nowa nadzieja
Jutro będę coś więcej wiedzieć wiec dziękuje za odpowiedz
Psycha to już wgl siada każdy miesiąc to nowa nadzieja
Jutro będę coś więcej wiedzieć wiec dziękuje za odpowiedz
Cukierkowa20pare
Daj znać jak tam po lekarzuDzis ponownie robiłam betę i wyszło mi 13111,46 więc wygląda na to, że dzięki Bogu wszystko rośnie prawidłowo
Babyboomka
Zaangażowana w BB
Czy pred kazda inseminacji trzeba robic badanie droznosci jajnikow? Pare lat temu robilm i bylo wszystko ok, chcialabym znow przystapic do ins.
reklama
Właśnie jestem po wizycie generalnie wszystko w porządku póki co widać pęcherzyk ciążowy, beta ładnie rośnie. Niepokoi mnie jedynie fakt, że doktor wypatrzył w macicy krwiaczek 1cm, mam się nie stresować bo ponoć takie rzeczy się zdarzają szczególnie na początku ale mam szczególnie na siebie uważać i się oszczędzać także na kolejne 2 tygodnie dostałam l4. Mam NADZIEJĘ, że krwiaczek się wchlonie. Dziś założono kartę ciąży, wszystkie badania mam na szczęście dobre. Teraz oczekiwanie do kolejnej wizyty zaplanowanej na 16go dziewczyny trzymajcie kciuki no i oczywiście daj znać jak po wizycieDaj znać jak tam po lekarzu