Super gratulacjeNo i po wizycie pęcherzyk jest i wizyta za 2 tyg
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Następna wizyta to dopiero będzie stres...
Ale wszystko wpodzodku? Dostałaś jakieś zalecenie? Ja się stresuje tym krwiaczkiem mam nadzieję, że się wchlonie i wszystko będzie dobrze ale niepewność będzie ogromna...Następna wizyta to dopiero będzie stres...
Cukierkowa20pare
Nic a nic, powiedział że wymiary pęcherzyka prawidłowe i że chyba się stresuje bo jest trochę spłaszczony leki bez zmian, założona karta ciąży i widzimy się za 2 tyg także chyba jest git
Cukierkowa20pare
Nic a nic, powiedział że wymiary pęcherzyka prawidłowe i że chyba się stresuje bo jest trochę spłaszczony leki bez zmian, założona karta ciazu
Napewno się wchlonie, za 2 tyg nie będzie po nim śladu mówię Ci 9 czerwiec to był nasz szczęśliwy dzieńNic a nic, powiedział że wymiary pęcherzyka prawidłowe i że chyba się stresuje bo jest trochę spłaszczony leki bez zmian, założona karta ciąży i widzimy się za 2 tyg także chyba jest git
U mnie było dokładnie to samo też mi się macica obkurczyła ze stresu bo pęcherzyk był spłaszczonyNic a nic, powiedział że wymiary pęcherzyka prawidłowe i że chyba się stresuje bo jest trochę spłaszczony leki bez zmian, założona karta ciąży i widzimy się za 2 tyg także chyba jest git
Oby tak było no nic pozostaje nam czekać do kolejnej wizyty i dbać o siebieNic a nic, powiedział że wymiary pęcherzyka prawidłowe i że chyba się stresuje bo jest trochę spłaszczony leki bez zmian, założona karta ciazu
Napewno się wchlonie, za 2 tyg nie będzie po nim śladu mówię Ci 9 czerwiec to był nasz szczęśliwy dzień
Cukierkowa20pare
No bratnia dusza moja Pan doktor to się z nami maU mnie było dokładnie to samo też mi się macica obkurczyła ze stresu bo pęcherzyk był spłaszczony
Oj tak to wszystko jest tak nieprawdopodobne, że aż wyjątkoweNo bratnia dusza moja Pan doktor to się z nami ma
reklama
A powiedz mi jeszcze jakich wymiarów jest twój pęcherzyk?U mnie było dokładnie to samo też mi się macica obkurczyła ze stresu bo pęcherzyk był spłaszczony