reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Rozumiem, to właśnie dziwne ze w dwóch innych miejscach wyniki nasienia się różnią. Ale Warszawa to chyba dobre miejsce napewno lepsze niż Lublin także lekarze powinni wiedzieć co robią. A czy Twój mąż brał jakieś suplementy na poprawę nasienia?
Tak, mąż dostał zestaw suplementów, stosuje je od października zeszłego roku. Mamy nadzieje, ze w dniu inseminacji parametry nasienia nie będą najgorsze.

reklama
Hej dziewczyny 😊 jutro podchodzę do drugiej IUI... tak się stresuje, że szok. Przy pierwszej beta 2.30 mam nadzieje, że teraz będzie wyższa 😊 wasze udane inseminacje dają nadzieje 🥰
Zafasolkujmy się 😍

Hej dziewczyny:) postanowiłam do Was dołączyć, w tym miesiącu będę miała robione pierwsze IUI. W moim przypadku wskazaniem do IUI jest słabe nasienie męża. IUI będę miała na cyklu naturalnym. Fajnie jest przeczytać, ze komuś się udało, mnie to zawsze podnosi na duchu i daje nadzieje. Serdeczne gratulacje, tym dziewczynom którym się udało❤️❤️❤️ Trzymam kciuki za staraczki, cały czas mam cichą nadzieję, że nam też w końcu uda się zobaczyć dwie kreski na teście.
Witaj kochana ❤️

Ja w czwartek podchodzę do 2 IUI. Dziś byłam na monitoringu, mam po jednym pęcherzyku w prawym i lewym jajniku 😍 a bałam się (po pierwszej stymulacji organizm trochę nadwyrężony ), że w w tym cyklu nic nie urośnie 🧐. 21.06 robię betę. Trzymajcie kciuki🥰

Hej ja właśnie w tym cyklu mam mieć inseminację w bocianie w Poznaniu. Czy mogłabyś mi przybliżyć czy jesteś z nich zadowolona? I ile to w sumie kosztowało?
Ogólnie byłam zadowolona. Po drugiej nieudanej inseminacji, jednak dla siebie samej sięgnęłam drugiej opinii w Klinice Invimed i lekarz powiedział, że z moimi wynikami to nie ma co tracić czasu na inseminację, tylko lepiej in vitro. Zaczęliśmy całą procedurę 14 kwietnia i udało się za pierwszym podejściem i teraz jestem w 9 tyg ciąży :)

Ogólnie byłam zadowolona. Po drugiej nieudanej inseminacji, jednak dla siebie samej sięgnęłam drugiej opinii w Klinice Invimed i lekarz powiedział, że z moimi wynikami to nie ma co tracić czasu na inseminację, tylko lepiej in vitro. Zaczęliśmy całą procedurę 14 kwietnia i udało się za pierwszym podejściem i teraz jestem w 9 tyg ciąży :)
Kochana my znaleźliśmy w międzyczasie źródło problemu, źłe wyniki nasienia.Teraz próbujemy je poprawić i sprawdzić czy się uda, jestem załamana ale walczę póki widać światełko w tunelu. Gratulacje dla Was. Ile kosztowała procedura inseminacji w Bocianie a ile on vitro w invimedzie jeśli mogę spytać?

Kochana my znaleźliśmy w międzyczasie źródło problemu, źłe wyniki nasienia.Teraz próbujemy je poprawić i sprawdzić czy się uda, jestem załamana ale walczę póki widać światełko w tunelu. Gratulacje dla Was. Ile kosztowała procedura inseminacji w Bocianie a ile on vitro w invimedzie jeśli mogę spytać?
Uda się na pewno, kwestia tylko kiedy. :) Inseminacja z lekami, wizytami, badania itp - to koszt ok. 1500-2000 zł / Koszt In Vitro - z lekami, wizytami, badaniami, punkcją, transferem itp. - to koszt ok. 10 000 zł

reklama
Do góry