reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Hej dziewczyny ☺️
czy któraś z Was wraz z mężem szukała pomocy w Klinice Bocian i dokładnie w Poznaniu ? Mam kilka pytań, może któraś z Was będzie umiała mi pomoc 🙂

reklama
Witam serdecznie,

To moj pierwszy post tutaj. Mam 38 lat i podchodze do 4 tej IUI w UK. 4 lata temu zaszlam w ciaze przy drugiej IUI. Ale mialam wtedy 34 lata. Mam wiele pytan. Pierwsze czy ktoras z was miala IUI na 2 lub 3 pecherzykach?

Bede miec teraz w pon. na 2 ale 3ci tez wyglada jakby mogl urosnac. Bardzo sie martwie, ale mialam juz tyle odwolanych inseminacji bo czesto produkuje 3-4 pecherzyki, ze sie zdecydowalam.

Wolalabym miec na jednym pecherzyku. Maz nie chce in vitro.
A w mojej klimice stymuluja tylko gonatotropinami. Niby chce tej IUI ale baaaardzo sie martwie ze sa 2 pecherzyki, na droznym jajowodzie. dzis mam brac Ovitrell a jajniki mi juz rozsadza z bólu. Czy ktos mial z was moze iui na 2 pecherzykach? Jakiej wielkosci mieliscie pecherzyki. Moje maja okolo 18-20mm. Wczxoraj rano mialam scan i mialy 17.5 i 16.5 i 3 mial 12mm. Bardzo prosze o wasze historie. Pozdrawiam

Do góry