reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
W którym tyg jest? Jest nas dużo i nie pamiętam wszystkich
Szczęściara Ja w pierwszej ciazy od razu wymioty i tak przez 4mscCzasami tylko czuje piersi i kłucie w jajnikach chyba taki mój urok, mojej mamie też długo nic nie było jak była ze mną w ciąży, oby to było genetyczne i wszystko było w porządku
Cukierkowa20pare
Wolałabym mieć wymioty, wtedy wiedziałabym że coś tam się dzieje a tak to cały czas stres czy wszystko okSzczęściara Ja w pierwszej ciazy od razu wymioty i tak przez 4msc
Jeśli brałaś zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka ovitrelle on może przekłamywać wynik testu dlatego nie zaleca się robienie testu na wcześniej niż po 10 dniach od inseminacji mi lekarz zalecił Beta hcg po 14 dniach.Dziewczyny mam zagwostke. Robilam test w poniedziałek IUI mialam w środę 30.06 wyszlam druga cienka kreska wrzucałam tu foto dziś zrobiłam kolejny i jedna Grubach krecha . Myślicie to jeszcze za wcześnie czy lipa . A drugie co mnie nurtuje to jak przed owulacja zaczął mnie bolec jajnik tak do tej pory ,niemiłosierne uplawy mam (jak bym siusiała w majtki)biore progesteron 200mg w globulkach. Pomocy proszę
Kochana ciesz się z dobrego samopoczucia mi się zaczęły okrutne mdłości i już nie tylko z rana ale cały dzień mnie mdli mam nadzieję, że szybko minieWolałabym mieć wymioty, wtedy wiedziałabym że coś tam się dzieje a tak to cały czas stres czy wszystko ok
Cukierkowa20pare
Ja Ci naprawdę zazdroszczę, przez to że nic mi nie jest wiesz co ja mam w głowie? Jestem na 70% pewna że mam puste jajo .... albo że coś się zaczęło i nagle stanęło... dramat a do piątku jeszcze dalekoKochana ciesz się z dobrego samopoczucia mi się zaczęły okrutne mdłości i już nie tylko z rana ale cały dzień mnie mdli mam nadzieję, że szybko minie
Nie mozesz tak myśleć bo to nie pomaga. Napewno wszystko jest dobrze i wszystko się prawidłowo rozwija a każdy organizm jest inny bądź dobrej myśli i głowa do góryJa Ci naprawdę zazdroszczę, przez to że nic mi nie jest wiesz co ja mam w głowie? Jestem na 70% pewna że mam puste jajo .... albo że coś się zaczęło i nagle stanęło... dramat a do piątku jeszcze daleko
reklama
Cukierkowa20pare
Jutro wyjazdzam na weekend więc chociaż trochę zajmę czymś głowę ale później to dopiero będzie co dobrego im bliżej wizyty tym gorzejNie mozesz tak myśleć bo to nie pomaga. Napewno wszystko jest dobrze i wszystko się prawidłowo rozwija a każdy organizm jest inny bądź dobrej myśli i głowa do góry