Również mam doustny. Ja prosto po zabiegu poszłam to pracy, żeby nie myśleć. Lekarz mówił żeby zachowywać się normalnie bo nic nie pomogę jak będę leżakować. Koleżanka, która miała in vitro i dopiero za 7 razem się udało to mówiła, ze naliczanymi tylko brała na dwa dni żeby odpoczywać. Przy ostatnim razie zupełnie na siebie nie uważała i nie brała urlopu i się udało. Może głowa musi puścić
reklama
Dziewczyny mam zagwostke. Robilam test w poniedziałek IUI mialam w środę 30.06 wyszlam druga cienka kreska wrzucałam tu foto dziś zrobiłam kolejny i jedna Grubach krecha . Myślicie to jeszcze za wcześnie czy lipa . A drugie co mnie nurtuje to jak przed owulacja zaczął mnie bolec jajnik tak do tej pory ,niemiłosierne uplawy mam (jak bym siusiała w majtki)biore progesteron 200mg w globulkach. Pomocy proszęI oby skuteczne
Fotki nie widzę, jak z rana wyszła gruba jedna kreska to nie napalabym się choć chyba za wczesnie nie testowanie ... w przyszłym tyg chybaDziewczyny mam zagwostke. Robilam test w poniedziałek IUI mialam w środę 30.06 wyszlam druga cienka kreska wrzucałam tu foto dziś zrobiłam kolejny i jedna Grubach krecha . Myślicie to jeszcze za wcześnie czy lipa . A drugie co mnie nurtuje to jak przed owulacja zaczął mnie bolec jajnik tak do tej pory ,niemiłosierne uplawy mam (jak bym siusiała w majtki)biore progesteron 200mg w globulkach. Pomocy proszę
A co do uplawow to skonsultuj z ginekologiem bo ja nie miałam takich ani po iui ani po progesteronie
Ja miałam inseminacja 21. Zrobiłam test 10 dni po po pracy jakoś mnie kusiło i pojawił się blada druga kreska. Następnego dnia (czwartek) zrobiłam test i była 1 kreska. Dla pewności poszłam w piątek betę i 32 znalazłam test z czwartku i były dwie kreski tylko pojawiły siw widocznie trochę później niż w instrukcji było.
Ja tez mam cały czas „mokro” wiec może się udało. Musisz zrobić krewDziewczyny mam zagwostke. Robilam test w poniedziałek IUI mialam w środę 30.06 wyszlam druga cienka kreska wrzucałam tu foto dziś zrobiłam kolejny i jedna Grubach krecha . Myślicie to jeszcze za wcześnie czy lipa . A drugie co mnie nurtuje to jak przed owulacja zaczął mnie bolec jajnik tak do tej pory ,niemiłosierne uplawy mam (jak bym siusiała w majtki)biore progesteron 200mg w globulkach. Pomocy proszę
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Wszystko będzie dobrze pomysl że za pare dni możesz zobaczyć druga kreseczke na teście ja brałam progesteron dopochwowo dzień po zabiegu i tak do tej poryCzekam na iui
Jestem zestresowana , czy mąż będzie miał dobre wyniki i czy odbędzie się
I tak Mysle ze może miesiąc temu za krótko na fotelu leżałam
Wrócę do domu to tez jeszcze poleze
Miałyście dziewczyny progesteron dopochwowo? Bo ja zle na tabletki reaguje , mdli mnie i wymiotuje
Zastanawiam się czy dopochwowo będzie lepiej i oby tez skutecznie
Cukierkowa20pare
5 dni po zabiegu jakoś mi się nie wydaje żeby to była ciąża ale sprawdź betę to będziesz miała pewnośćDziewczyny mam zagwostke. Robilam test w poniedziałek IUI mialam w środę 30.06 wyszlam druga cienka kreska wrzucałam tu foto dziś zrobiłam kolejny i jedna Grubach krecha . Myślicie to jeszcze za wcześnie czy lipa . A drugie co mnie nurtuje to jak przed owulacja zaczął mnie bolec jajnik tak do tej pory ,niemiłosierne uplawy mam (jak bym siusiała w majtki)biore progesteron 200mg w globulkach. Pomocy proszę
reklama
Cukierkowa20pare
Czasami tylko czuje piersi i kłucie w jajnikach chyba taki mój urok, mojej mamie też długo nic nie było jak była ze mną w ciąży, oby to było genetyczne i wszystko było w porządkuCukierkowa20pare dalej brak objawów?