reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Trzymam kciuki. Daj znać. Ja dopiero beta hcg robię w czwartek ale w srode chyba zrobię test.
A który będziesz mieć dzień ja 12 po iui 11 po owulacji tak myśle
4 dni po iui i zastrzyku zrobiłam test i był ledwo widoczny cień wiec mam nadzieje ze dzisiaj to nie pozostałości po zastrzyku

reklama
Z dzisiaj 🥺 dwa u góry z czułością 25 i na dole rossmanowski co mnie ostatnio w balona zrobil

Załączniki

• 92E04B49-7916-4375-B869-C347DA24002A.jpeg
    92E04B49-7916-4375-B869-C347DA24002A.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 116
  • 35C3F1C5-8884-4875-8E16-50AF1A5F5060.jpeg
    35C3F1C5-8884-4875-8E16-50AF1A5F5060.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 115
Ten pink po czasie zrobił się taki brzydki i niby coś się pojawiło No ale na to już nie patrzę zrobiłam jeszcze jeden ten różowy i u góry owulacyjny bo ponac czasem pokazuje
Aga, ja testowałam w piątek. W przeciągu 5 minut nic nie wyszło. Zostawiłam test na szafce przy łóżku i poszłam spać. Budzę się po dwóch godzinach a tam dwie kreski. Nie zrobiłam kolejnego testu. Czekam do jutra. Pójdę po prostu na betę żeby nie robić bałaganu w głowie

Aga, ja testowałam w piątek. W przeciągu 5 minut nic nie wyszło. Zostawiłam test na szafce przy łóżku i poszłam spać. Budzę się po dwóch godzinach a tam dwie kreski. Nie zrobiłam kolejnego testu. Czekam do jutra. Pójdę po prostu na betę żeby nie robić bałaganu w głowie
Chyba czas pozytywny dla Ag ♥️✊✊✊ boje się cieszyć
Zwariuje jutro w pracy czekając na wynik

Ja w piątek miałam kryzys płakałam ze na pewno się nie udało znowu bo nic nie czuje i dalej nic nie czuje
Może ewentualnie co chwile siku mi się chce ale nie wiem czy na sile sobie nie wmawiam
Mąż w piątek mnie pocieszał i mówił ze dziwnie się zachowuje ze może jednak się udało

reklama
Do góry