reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Wynik nie jednoznaczny i nie wiem :/ jeden ten jakiś cień ale różowy delikatna kreska
zrobiłam drugi i biel
Ostatnio mnie jeden oszukał z rossmana ale ten strumieniowy przy 1 iui w 13 dniu miałam cień
Tu jest wyraźniejsza ale na drugim nic nie widze
Zwariować idzie ale przynajmniej jeszcze mam nadzieje :) będę teraz codziennie robić i we wtorek zrobię betę

Załączniki

• F354A0B0-8B02-427B-895C-17B4034A0D02.jpeg
    F354A0B0-8B02-427B-895C-17B4034A0D02.jpeg
    607,7 KB · Wyświetleń: 123
Wynik nie jednoznaczny i nie wiem :/ jeden ten jakiś cień ale różowy delikatna kreska
zrobiłam drugi i biel
Ostatnio mnie jeden oszukał z rossmana ale ten strumieniowy przy 1 iui w 13 dniu miałam cień
Tu jest wyraźniejsza ale na drugim nic nie widze
Zwariować idzie ale przynajmniej jeszcze mam nadzieje :) będę teraz codziennie robić i we wtorek zrobię betę
Widać na tym u góry ;) na bete kiedy idziesz?

W poniedziałek albo we wtorek pójdę na betę jutro powtórzę test
Wrzucam test z filtrem
Nie chce się jeszcze nastawiać na nic

Załączniki

• 22BE7F66-7D4F-4A49-84D1-B16A4193D042.jpeg
    22BE7F66-7D4F-4A49-84D1-B16A4193D042.jpeg
    216,9 KB · Wyświetleń: 82
Ten pink po czasie zrobił się taki brzydki i niby coś się pojawiło No ale na to już nie patrzę zrobiłam jeszcze jeden ten różowy i u góry owulacyjny bo ponac czasem pokazuje

Załączniki

• 3F987D1D-AEB5-4F73-A420-A10728DACE26.jpeg
    3F987D1D-AEB5-4F73-A420-A10728DACE26.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 113
Ten pink po czasie zrobił się taki brzydki i niby coś się pojawiło No ale na to już nie patrzę zrobiłam jeszcze jeden ten różowy i u góry owulacyjny bo ponac czasem pokazuje
Trzymam mocno za Ciebie kciuki ❤️❤️❤️Mam nadzieje ze z każdym dniem te kreski będą ciemniejsze
Spróbuj zrobić w poniedziałek betę ,będzie już 100% pewności

Ojaa🥰🥰 w poniedziałek obowiazkowo na bete rano ;) będzie wszystko jasne ale badz dobrej myśli u mnie na początku tez byly ledwo widoczne a już znaczyły ciążę, po tygodniu już każdy test każdej firmy był pozytywny ;) ale bete zrob najlepiej zrob w poniedziałek i środę będzie wszystko jasne ✊✊

reklama
Do góry