Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Jak miałam 1 iui na naturalnym cyklu to tez mnie pobolewalo byłam wzdeta itd ale niestety się nie udało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie się martwię tym ze nie mam żadnych objawów
Trzymam mocno kciukiKto teraz testuje ? Ja mam 30.11 ale chyba jutro rano spróbuje będzie 12 dni od zastrzyku i iui
Widać na tym u góry na bete kiedy idziesz?Wynik nie jednoznaczny i nie wiem :/ jeden ten jakiś cień ale różowy delikatna kreska
zrobiłam drugi i biel
Ostatnio mnie jeden oszukał z rossmana ale ten strumieniowy przy 1 iui w 13 dniu miałam cień
Tu jest wyraźniejsza ale na drugim nic nie widze
Zwariować idzie ale przynajmniej jeszcze mam nadzieje będę teraz codziennie robić i we wtorek zrobię betę
Trzymam mocno za Ciebie kciuki Mam nadzieje ze z każdym dniem te kreski będą ciemniejszeTen pink po czasie zrobił się taki brzydki i niby coś się pojawiło No ale na to już nie patrzę zrobiłam jeszcze jeden ten różowy i u góry owulacyjny bo ponac czasem pokazuje
Ojaa w poniedziałek obowiazkowo na bete rano będzie wszystko jasne ale badz dobrej myśli u mnie na początku tez byly ledwo widoczne a już znaczyły ciążę, po tygodniu już każdy test każdej firmy był pozytywny ale bete zrob najlepiej zrob w poniedziałek i środę będzie wszystko jasneTen pink po czasie zrobił się taki brzydki i niby coś się pojawiło No ale na to już nie patrzę zrobiłam jeszcze jeden ten różowy i u góry owulacyjny bo ponac czasem pokazuje