CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
Dokładnie tak Jeszcze to do mnie nie dociera chyba.Po 3 iui teraz był cykl odpoczynku i się udało super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak Jeszcze to do mnie nie dociera chyba.Po 3 iui teraz był cykl odpoczynku i się udało super
Ale super gratulacje czyli czasem te miesiące na rozluźnienie przynoszą efektyDokładnie tak Jeszcze to do mnie nie dociera chyba.
Martwią mnie piersi. Raz bolą tak ze nie idzie zlapac zeby za chwile nie bolec w ogole… Moja glowa od razu wskakuje na ten najczarniejszy scenariusz.Ale super gratulacje czyli czasem te miesiące na rozluźnienie przynoszą efekty
Ja od samego początku nie miałam zadnych objawów, ani bólu piersi ani mdłości poprostu nic i tak jest do tej pory gdyby nie lekarz to nawet nie wiedziałabym że jestem prawie w 6 miesiącu rozumiem Twoje obawy dlatego w 9tc kupiłam sobie detektor i moje życie stało się piękniejszeMartwią mnie piersi. Raz bolą tak ze nie idzie zlapac zeby za chwile nie bolec w ogole… Moja glowa od razu wskakuje na ten najczarniejszy scenariusz.
Mnie wykończy to moje czarnowidztwo... Jak nie zwariować , pytam sięJa od samego początku nie miałam zadnych objawów, ani bólu piersi ani mdłości poprostu nic i tak jest do tej pory gdyby nie lekarz to nawet nie wiedziałabym że jestem prawie w 6 miesiącu rozumiem Twoje obawy dlatego w 9tc kupiłam sobie detektor i moje życie stało się piękniejsze
Tez tak miałam na początku i tez mnie zawsze to martwiło. Lekarka mówiła, ze to normalne, bo hormony nigdy nie są stałe i ciagle skaczą spokojnie powtarzaj betę i będziesz wiedziała na czym stoiszMartwią mnie piersi. Raz bolą tak ze nie idzie zlapac zeby za chwile nie bolec w ogole… Moja glowa od razu wskakuje na ten najczarniejszy scenariusz.
Jaki detektorJa od samego początku nie miałam zadnych objawów, ani bólu piersi ani mdłości poprostu nic i tak jest do tej pory gdyby nie lekarz to nawet nie wiedziałabym że jestem prawie w 6 miesiącu rozumiem Twoje obawy dlatego w 9tc kupiłam sobie detektor i moje życie stało się piękniejsze
Detektor tętna płodu urządzenie do słuchania serduszka w domuJaki detektor
Tez o tym słyszałam...Detektor tętna płodu urządzenie do słuchania serduszka w domu
Zadowolona to mało powiedziane, nie wyobrażam sobie ciąży bez detektora wystarczy dużo cierpliwości i wprawy.Tez o tym słyszałam...
Naprawdę jesteś zadowolona z tego urządzenia?
Moja znajoma miała i mówiła że wpadała w panikę jak czasem nie mogła namierzyć serduszka bo dziecko się przekręciło...ogólnie ona nie polecała...