karolcia91
Fanka BB :)
Marsik bo ja chyba przegapiłam Twoja historie… kiedy Wam się udało?Ja robiłam najpierw test i wyszedl pozytywny, a potem bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marsik bo ja chyba przegapiłam Twoja historie… kiedy Wam się udało?Ja robiłam najpierw test i wyszedl pozytywny, a potem bete
Oczywiście że rob, czasami jeden dzień może zrobic różniceDobra, to tak w skrócie. Poprzedni cykl - pierwsza IUI, jeden pęcherzyk, fiasko. Brałam duphaston, ale nie czułam, że tak powiem nic. Cycki zero, brzuch rzadko. Jestem 11 dni po drugiej inseminacji, były 2 pęcherzyki. Zrobiłam dzisiaj rano test - zero. Biorę duphaston, od niedzieli bolą mnie lekko piersi z boku, bardziej brodawki. Czasami zaboli podbrzusze i plecy. Do jutra go biorę i chcę zrobić betę. Chociaż nie wiem czy jest sens.
Ale nie powinien się pojawić chociaż cień drugiej?Oczywiście że rob, czasami jeden dzień może zrobic różnice
Beta jest o wiele czulsza niż test, nie raz słyszałam historie ze test negatywny a beta wskazywała ciazeAle nie powinien się pojawić chociaż cień drugiej?
Wiem, też o tym słyszałam, ale jak dotąd testy się nie myliły. I wiem też, że pewnie zrobię betę, ale raczej się nie łudzę.Beta jest o wiele czulsza niż test, nie raz słyszałam historie ze test negatywny a beta wskazywała ciaze
Mam nadzieję, ze będziesz jedna z tych historii, ze testy się pomyliły! Trzymam kciuki Dawaj znacWiem, też o tym słyszałam, ale jak dotąd testy się nie myliły. I wiem też, że pewnie zrobię betę, ale raczej się nie łudzę.
Dzięki Dziewczyny też byśmy chcieli żeby nam się udało. Nie wiem czy u mnie to nie głowa. Ja od początku założyłam, że na pewno będę miała problem. No i mamMam nadzieję, ze będziesz jedna z tych historii, ze testy się pomyliły! Trzymam kciuki Dawaj znac
Polecam konsultacje z psychologiem mi pomogło. Bogna Pawalec specjalizuje się w niepłodności. Zreszta wydała bardzo fajna książkę, tez można przeczytaćDzięki Dziewczyny też byśmy chcieli żeby nam się udało. Nie wiem czy u mnie to nie głowa. Ja od początku założyłam, że na pewno będę miała problem. No i mam