Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja myślę że warto, zawsze da to pełniejszy obraz sytuacjiChyba jutro skocze zrobić bo do 3 dni roboczych po usg można wykonać test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę że warto, zawsze da to pełniejszy obraz sytuacjiChyba jutro skocze zrobić bo do 3 dni roboczych po usg można wykonać test
Daj znac jak po wizycieUmówiłam się na jutro, póki co nie ma nagłego bolu, wiec jestem dobrej myśli
Ja się zaszczepiłam druga dawka i na drugi dzień miałam IUI która okazała się udanaDziewczyny mam pytanko czy jestescie zaszczepione przeciwko Covid-19? przepraszam, ze podejmuje ten watek tutaj ale wiem ze wszystkie staramy sie o bejbika i z czystej ciekawosci pytam czy ktoras z Was sie szczepila, jesli tak to czy miałyście jakas przerwę w staraniach?
A czym sie szczepilas?Ja się zaszczepiłam druga dawka i na drugi dzień miałam IUI która okazała się udana
Pfizerem. Oczywiście konsultowałam to z moim ginekologiem i nie widział przeciwskazańA czym sie szczepilas?
Dziekuje Ci za odpowiedź, ja aktualnie jestem ozdrowiencem ale mysle o szczepieniu tylko przerażam mnie mysl o np 2 miesięcznej przerwie w staraniach bo wczesniej dostalam takie info ale moze cos sie juz zmieniloPfizerem. Oczywiście konsultowałam to z moim ginekologiem i nie widział przeciwskazań
Kochana ja druga dawkę miałam na początku czerwca także pewnie nic się nie zmieniło ale co lekarz to opiniaDziekuje Ci za odpowiedź, ja aktualnie jestem ozdrowiencem ale mysle o szczepieniu tylko przerażam mnie mysl o np 2 miesięcznej przerwie w staraniach bo wczesniej dostalam takie info ale moze cos sie juz zmienilo
Daj znac jak po wizycie
Nie byłam, rozmawiałam z panią dr i w sumie już wczoraj wieczorem ten śluz był raczej taki bardziej bezowy niż brązowy, wiec mam nadzieje ze to tylko jakieś podrażnienie.Daj znac jak po wizycie