reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Informacje, wiadomości i sms-y od Sierpniowych Mamusiek(bez komentarzy)

reklama
Mam nadzieję, że wybaczycie przejętemu tatusiowi i jeżeli to nie właściwe miejsce to przeniesiecie je w odpowiednie. Drogie Panie (i Panowie jeżeli są :)) przedstawiam Nadię Ewę :

201107203871.jpg

Nasza Nadia ma się coraz lepiej. Ma przeogromniasty apetyt, jest śliczna, pięknie się uśmiecha i być może w okolicach poniedziałku wróci do Gliwic do domku razem z Mamą. Ja ze swojej strony faceta i ojca powiem tyle - dziwię się tym wszystkim, którzy nie chcę (jeżeli ktoś nie może z powodów pracy itd to inna sprawa) lub im się nie chce widzieć najpierw tego jak maluch rośnie w brzuchu a potem już na świecie. Trzymać takią małą istotkę na rękach - bezcenne!!:-)

Info od Gabiczek:

"My nadal w szpitalu, bo mały ma silną żółtaczkę. Zabrali go n oddział noworodków na naświetlania i bardzo mi ciężko bez niego. Mam nadzieję, że do poniedziałku wyjdziemy.
Pozdrawiam pozostałe dziewczyny i ich maluszki"

Gabiczek trzymamy za Was kciuki:-)

Wiadomość od Oli (godz 17 ale dopiero teraz dotarłam do domu):

No to jesteśmy w drodze. Przejeżdżamy przez Grudziądz więc specjalne pozdro dla Marceliny. Jedziemy jednak najpierw Piotrka zawieźć do rodziców. Tylko 550km. Ja prowadzę bo inaczej mam mdłości. Pozdrawiam wszystkich

reklama
Do góry