reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Wiadomość od Maggie:
"Cześć kochane! Malutka jest już na świecie. Wszystko jest ok. Jest teraz na noworodkach. Tatuś do niej poszedł więc będę miała więcej info
"
"Cześć kochane! Malutka jest już na świecie. Wszystko jest ok. Jest teraz na noworodkach. Tatuś do niej poszedł więc będę miała więcej info
Tonya
Zadowolona z życia :)
Michalinka Silentenigmy jest już na świecie!!!!
Urodziła się o 6.12 przez cc. O 4 rano mama dostała krwawienia i skurczy, okazało się, że łozysko się odkleja więc szybko zrobili zabieg. Teraz mała leży z mamą przy cycu :-)
Urodziła się o 6.12 przez cc. O 4 rano mama dostała krwawienia i skurczy, okazało się, że łozysko się odkleja więc szybko zrobili zabieg. Teraz mała leży z mamą przy cycu :-)
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Tonya
Poprosiłam Silentenigmę, żeby podała wymiary Michalinki: 52 cm i 2980g - kruszynka z tej małej, ależ musi być słodka :-)
Tonya
Maggie prosiła, by ucałować wszystkie ciotki z BB :-) Pisze, że mała Lenka jest słodka :-)
Info od LANY:
"Miałam dziś cesarkę,a miałam mieć jutro. Krystianek jest śliczny, urodził się o 11:10 i waży 3800g. Resztę dowiem się jak przyjdzie pediatra. Całusy dla Was dziewczynki"
LANA, gratulacje. Witamy Krystianku na świecie:-)
"Miałam dziś cesarkę,a miałam mieć jutro. Krystianek jest śliczny, urodził się o 11:10 i waży 3800g. Resztę dowiem się jak przyjdzie pediatra. Całusy dla Was dziewczynki"
LANA, gratulacje. Witamy Krystianku na świecie:-)
reklama
Podziel się: