reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Ja tez brałam w ciąży Feroplex, ten o którym pisze jest nowy, łykam od tygodnia i jest ok.
U nas ok, Anka rośnie jak na drożdżach… jedyne zmartwienie, że jeszcze nie gada…
Nie martw się, moja się rozgadała tak naprawdę po 2 urodzinach. Wcześniej też się martwiłam, ale niepotrzebnie. A teraz to tak gada, że czasem pragnę chwili ciszy ;-)

A ja dzisiaj pojechałam zobaczyć porodówkę i zapisali mnie na termin cięcia!!! 20.06!!! To już 2 miesiące!!!
Martwię się o @Kasialucky
Nooo blisko juz :) a w ktorym tygodniu Ci wypada ta cc? Pytam, bo mnie planowo mieli ciąć w 37 😀
Masz juz wszystko kupione? Torba spakowana?
Tez mnie martwi, że Kasialucky nic nie pisze, mam nadzieje ze po prostu nie ma czasu zajmujac się maleństwem

Nie Odzywalam się bo był to dla mnie b. Trudny czas
3.04 o 8:32 urodziłam moje słoneczko przez pilne cc
Zostałam „przeciągnięta przezimowane nocna w szpitalu i było to dla mnie traumatyczne przeżycie
Biorąc pod uwagę że mialam
Łożysko przodujące zakrywające Ujście o czym było wiadomo od dawna
To przez ciśnienie które mi się utrzymywało na wysokim poziomie i miałam ju w nocy regularne skurcze co kilka minut nie wiem na co czekali do rana .. tak spuchłam że już nie widziałam na oczy
Jaś ważył 1360 g i miał 46 cm
Już kolejnego dnia trafił do krakowskiego Prokocimia ponieważ okazalo się że urodził się z wadą przełyku - dokładnie artezja
5 kwietnia miał pierwszą operację która miała na celu odcięcia dopływu z żołądka do płuc …które były ze sobą połączone
Teraz dochodzi do siebie - waży już 1660 i kolejny etap operacyjny czeka nas pod koniec kwietnia
Po operacji okaże się czy będą kolejne etapy
Więc sprawa może być rozwojowa
Ja fizycznie czuje się juz dobrze
Psychicznie .. wiadomo

Zostałam „przeciągnięta przezimowane nocna w szpitalu i było to dla mnie traumatyczne przeżycie
To przez ciśnienie które mi się utrzymywało na wysokim poziomie i miałam ju w nocy regularne skurcze co kilka minut nie wiem na co czekali do rana .. tak spuchłam że już nie widziałam na oczy
Już kolejnego dnia trafił do krakowskiego Prokocimia ponieważ okazalo się że urodził się z wadą przełyku - dokładnie artezja
5 kwietnia miał pierwszą operację która miała na celu odcięcia dopływu z żołądka do płuc …które były ze sobą połączone
Teraz dochodzi do siebie - waży już 1660 i kolejny etap operacyjny czeka nas pod koniec kwietnia
Psychicznie .. wiadomo
Bardzo się cieszę, że się odezwałas, przeszlas trudny czas i trzymamy kciuki za Jasia!!! W którym tygodniu ciązy urodziłas?Bardzo ładnie przybiera, to na pewno twardy zawodnik, ma cudowną Mamę, która wiele przeszła żeby się urodził i za parę tygodni już w domu będziecie się sobą cieszyć!!!

Psychicznie .. wiadomo
Matko święta!!! Czemu oni tak to zrobili... widziałam Twoja nogę to już sobie wyobrażam jak jeszcze spuchlas... powinni od razu ciąć w nocy w takim stanie 😞 szpital dziecięcy w prokocimiu to dobry szpital. Mam nadzieję że zaopiekują się Jasiem i będzie w pełni zdrowy 😀 to jest chyba wada wynikająca że wczesniactwa tak? Kasia myślimy tu wszystkie o Tobie i wspieramy Cię mentalnie. Żadna z nas nie chciałaby żeby tak się zakończyło jak u Ciebie, ale teraz medycyna jest tak rozwinięta że takie dzieciaczki później nie odstają od rówieśników! Dawaj znać i ściskam Cię mocno!

reklama
Nooo blisko juz :) a w ktorym tygodniu Ci wypada ta cc? Pytam, bo mnie planowo mieli ciąć w 37 😀
Masz juz wszystko kupione? Torba spakowana?
Tez mnie martwi, że Kasialucky nic nie pisze, mam nadzieje ze po prostu nie ma czasu zajmujac się maleństwem
Planują na 39+1. Nie mam jeszcze wszystkiego ale damy radę:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry