reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

@Lea2022 już 35 😱 to już prawie🙈
Jak się czujesz?
Od 30 tc jak mi włączyli leki kardiologiczne to zrobiło się znacznie, znacznie lepiej.
Od ostatniego weekendu znowu ciężej jak to na końcówce. Nadal mam mdłości i wymioty ;)
Wczoraj Mała się tak ułożyła, że płakałam i wymiotowałam z bólu kilka godzin (przez moją wadę kolagenową macica nie stawia oporu przy rozciąganiu i dotyka absolutnie wszystkiego co się da. Także wesoło jest :D

A Ty jak się czujesz? Na jakim etapie jesteś?

reklama
Od 30 tc jak mi włączyli leki kardiologiczne to zrobiło się znacznie, znacznie lepiej.
Od ostatniego weekendu znowu ciężej jak to na końcówce. Nadal mam mdłości i wymioty ;)
Wczoraj Mała się tak ułożyła, że płakałam i wymiotowałam z bólu kilka godzin (przez moją wadę kolagenową macica nie stawia oporu przy rozciąganiu i dotyka absolutnie wszystkiego co się da. Także wesoło jest :D

A Ty jak się czujesz? Na jakim etapie jesteś?
Ehhh, to faktycznie wesoło😵 w takim razie życzę Ci żebyś po rozwiązaniu jak najszybciej wróciła "do żywych🤞
A Ty masz CC zaplanowane? Masz datę?

A u mnie wszystko dobrze jak na ten moment, za 2 tygodnie mam USG połówkowe. 2 trym. o niebo lepszy niż 1, który stał praktycznie cały pod znakiem nudności. Teraz mam trochę więcej energii, bywam zmęczona, ale pracuję I daję radę. Chodzę spać z kurami, o 19stej na ogół😅 z nadzieją słynnego " wyspania na zaś" 🤣😂

Ehhh, to faktycznie wesoło😵 w takim razie życzę Ci żebyś po rozwiązaniu jak najszybciej wróciła "do żywych🤞

A u mnie wszystko dobrze jak na ten moment, za 2 tygodnie mam USG połówkowe. 2 trym. o niebo lepszy niż 1, który stał praktycznie cały pod znakiem nudności. Teraz mam trochę więcej energii, bywam zmęczona, ale pracuję I daję radę. Chodzę spać z kurami, o 19stej na ogół😅 z nadzieją słynnego " wyspania na zaś" 🤣😂
Mam zaplanowane na 5.05.2025, także mam nadzieję, że doczekamy, bo data świetna. Ale u mnie ryzyko znowu wzrasta po skończonym 36tc, także te ostatnie trzy to będzie milion wizyt i kontroli i siedzenie na bombie już. Także rozkoszuję się chwilowym spokojem mimo wszystko ;)
A Wy znacie już płeć? Macie imię? Na kiedy Ci termin wypada?

Jeju już połówkowe 😍😍

Mam zaplanowane na 5.05.2025, także mam nadzieję, że doczekamy, bo data świetna. Ale u mnie ryzyko znowu wzrasta po skończonym 36tc, także te ostatnie trzy to będzie milion wizyt i kontroli i siedzenie na bombie już. Także rozkoszuję się chwilowym spokojem mimo wszystko ;)
A Wy znacie już płeć? Macie imię? Na kiedy Ci termin wypada?
Rozumiem. Zatem rozkoszuj - jak najdłużej .Oby udało się dotrwać! Będę trzymała 🤞🤞w Twojej intencji🙂
Płeć znamy na 90% 🩷 , imienia nie mamy jeszcze a termin na 29 sierpień bez zmian.

reklama
Do góry