reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Przykro miNo u mnie niestety beta 0 w 8 dpt. Jutro skontaktuje się z kliniką i tyle. Miałam dla nich zrobić w 10 dpt ale zobaczę co mi lekarka jutro powie, czy w ogóle jest sens coś powtarzać.
Dzięki. Trzyma mnie myśl że mamy jeszcze jedną szansęPrzykro mitrzymaj się...
LadyCaro
To jest duży komfort. Ja jutro idę na transfer też z innym nastawieniem, wiedząc, że jest jeszcze szansa.Dzięki. Trzyma mnie myśl że mamy jeszcze jedną szansę
anela92
Przykro miNo u mnie niestety beta 0 w 8 dpt. Jutro skontaktuje się z kliniką i tyle. Miałam dla nich zrobić w 10 dpt ale zobaczę co mi lekarka jutro powie, czy w ogóle jest sens coś powtarzać.
Ja od razu podchodziłam w następnym cyklu.A teraz po nieudanym świeżym transferze kiedy można podchodzić do kolejnego?
A ja juz zaczynam się stresować coraz bardziej, bo się naczytałam, że 4 dpt już wychodzą cienie na testach i poszłam zrobić teraz wieczorem drugi test dzisiaj i oczywiście biel. Mam cały dzień bóle okresowe, dość silne, ale to jest na bank wina progesteronu. Eh, boję się, że skończy się tak samo jak ostatnio i się nie uda. Został nam jeszcze jeden zarodek w razie co, ale najsłabszy. Poza tym jeśli 2 transfer się nie uda, to chyba jednak coś jest nie tak i teraz nie wiadomo gdzie znowu szukać problemu... ciężko mi się funkcjonuje po transferze...
LadyCaro
jeśli wszystko jest okej to możesz d razu w kolejnym miesiącuA teraz po nieudanym świeżym transferze kiedy można podchodzić do kolejnego?
Pierwsze 🥰
Dziękuję bardzoDziewczyny @LadyCaro @Sunflowerxxx trzymam za Was z całych sił,️
️ jutro
@Pierwsze 🥰️
️ a za Ciebie w czwartek- żeby to był "ten" raz
@anela92 i za Twój jutrzejszy test![]()

Aż miło na sercu się zrobiło że ktoś będzie trzymał kciuki

Proszę dużo kciuków

Oby do 3 razy sztuka

LadyCaro