reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
No u mnie niestety beta 0 w 8 dpt. Jutro skontaktuje się z kliniką i tyle. Miałam dla nich zrobić w 10 dpt ale zobaczę co mi lekarka jutro powie, czy w ogóle jest sens coś powtarzać.
Przykro mi :( 2 zarodek na pewno daje poczucie, ze jeszcze nie wszystko stracone, ale szkoda, ze sie nie udalo tym razem.
A teraz po nieudanym świeżym transferze kiedy można podchodzić do kolejnego?
Ja od razu podchodziłam w następnym cyklu.

A ja juz zaczynam się stresować coraz bardziej, bo się naczytałam, że 4 dpt już wychodzą cienie na testach i poszłam zrobić teraz wieczorem drugi test dzisiaj i oczywiście biel. Mam cały dzień bóle okresowe, dość silne, ale to jest na bank wina progesteronu. Eh, boję się, że skończy się tak samo jak ostatnio i się nie uda. Został nam jeszcze jeden zarodek w razie co, ale najsłabszy. Poza tym jeśli 2 transfer się nie uda, to chyba jednak coś jest nie tak i teraz nie wiadomo gdzie znowu szukać problemu... ciężko mi się funkcjonuje po transferze...

reklama
Do góry