reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny ja tylko skomentuję niewiedzę - czytając Was wiem trochę więcej niż przeciętna osoba. Jesli mnie potrafiono zapytać dlaczego nie przeniesiono mi ciąży z jajowodu do macicy to tym bardziej możliwe jest pytanie dlaczego „nie zrobią” tylko jednego dziecka. A co do kobiet które są ignorantkami i po prostu podchodzą do procedur wszelakich i patrzą przez swój pryzmat - to też naturalne bo nie każdy ma głód wiedzy, chce wiedzieć więcej albo i wszystko i czyta, ogarnia etc. Są ludzie którzy mają to gdzieś, tacy po prostu są, robią jak każą i tyle

reklama
Dziewczyny ja tylko skomentuję niewiedzę - czytając Was wiem trochę więcej niż przeciętna osoba. Jesli mnie potrafiono zapytać dlaczego nie przeniesiono mi ciąży z jajowodu do macicy to tym bardziej możliwe jest pytanie dlaczego „nie zrobią” tylko jednego dziecka. A co do kobiet które są ignorantkami i po prostu podchodzą do procedur wszelakich i patrzą przez swój pryzmat - to też naturalne bo nie każdy ma głód wiedzy, chce wiedzieć więcej albo i wszystko i czyta, ogarnia etc. Są ludzie którzy mają to gdzieś, tacy po prostu są, robią jak każą i tyle
oczywiście, że mają prawo, ale mnie bardzo dziwi takie podejście :) dodatkowo szereg pytań, które zadają na fb, zamiast lekarzowi. Chyba mają głód wiedzy, tylko źródła tej wiedzy trochę niewłaściwe 😂

no czytałam to i nie wierzę w to co czytałam - to wygląda na prowokacje bo to nie może być prawdziwe pytanie 🫣🤦🏻‍♀️

Tam dużo pytań wygląda na prowokację 😂
Ale nie powiem, niektóre chamskie komentarze też doprowadzają mnie do szału... oczywiście jako anonimowy członek grupy xxx (gdzie xxx to numer).
Jakoś mniej chętnie obraza się innych pod swoim imieniem i nazwiskiem 🙄

Tam dużo pytań wygląda na prowokację 😂
Ale nie powiem, niektóre chamskie komentarze też doprowadzają mnie do szału... oczywiście jako anonimowy członek grupy xxx (gdzie xxx to numer).
Jakoś mniej chętnie obraza się innych pod swoim imieniem i nazwiskiem 🙄
to też prawda. Słabo, ze zrobili, że można odpowiadać anonimowo, bo ludzie zrobili się bezkarni. Ja tam zawsze odpowiadam pod swoim imieniem i nazwiskiem. No ale ja nikogo nie obrażam 😂

Jak myślicie, skoro w tym cyklu niie dostałam acardu przed transferem to siedzieć cicho? Pytać lekarza? Czekać do środy i wtedy pytać? Brać na własną rękę?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry