reklama
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
U mnie też ostatni zarodek miał być rodzeństwem. Ale jak to lekarz powiedział "nasze dziecko wcześniej wróci z zimowiska".Mamy, miał zostać na rodzeństwo![]()
Na rodzeństwo jeszcze przyjdzie czas. Przykro mi, że test biały

Lily_of_the_valley
Zrobiliśmy allo mlr po 6 tygodniach od poronienia i nie stwierdzono obecności przeciwciał blokujących. Co oznacza chyba, że organizm w żaden sposób tej ciąży nie bronił przed atakiem
Cześć dziewczyny. Trochę ochłonęłam po ostatniej nieudanej procedurze... I co się okazało embriolodzy się nie popisali i schrzanili hodowlę :-( nie stosowali się do zaleceń lekarki i nie wykonali wskazanych procedur. Jak byłam na wizycie to lekarce było bardzo głupio i nie wiedziała co mi powiedzieć na początku. Ale chociaż była ze mną szczera i powiedziała żebym uciekała z tamtąd bo chyba nie dzieje się tam za dobrze, nawet wskazywała mi lekarzy których mi poleca. Ale do meritum. Co ja mogę teraz zrobić, bo chyba powinni odpowiedzieć za swoją niekompetencję? Jakaś skarga do NFZ czy coś? Zupełnie się nie orientuje w tym temacie.
P.s. okazało się też jak wyciągnęłam dokumentację że w 1 procedurz miałam dojrzałą blastocystę w 5 dobie ale nie wiedzieć czemu ją przetrzymali do 7 doby aż zdegenerowała. Nic z tego nie rozumiem ehhh
P.s. okazało się też jak wyciągnęłam dokumentację że w 1 procedurz miałam dojrzałą blastocystę w 5 dobie ale nie wiedzieć czemu ją przetrzymali do 7 doby aż zdegenerowała. Nic z tego nie rozumiem ehhh
hachette
Zdecydowanie skarga + zgłosiłbym sie do prawnika po poradę, uważam, że skoro błędy są rażące i były łatwe do uniknięcia to należy Wam się odszkodowanie.Cześć dziewczyny. Trochę ochłonęłam po ostatniej nieudanej procedurze... I co się okazało embriolodzy się nie popisali i schrzanili hodowlę :-( nie stosowali się do zaleceń lekarki i nie wykonali wskazanych procedur. Jak byłam na wizycie to lekarce było bardzo głupio i nie wiedziała co mi powiedzieć na początku. Ale chociaż była ze mną szczera i powiedziała żebym uciekała z tamtąd bo chyba nie dzieje się tam za dobrze, nawet wskazywała mi lekarzy których mi poleca. Ale do meritum. Co ja mogę teraz zrobić, bo chyba powinni odpowiedzieć za swoją niekompetencję? Jakaś skarga do NFZ czy coś? Zupełnie się nie orientuje w tym temacie.
Jeszcze nie byłam. Nawet nie umówiłam wizyty. Beta 1437Byłaś na usg? Jaka masz teraz wartość? Wiadomo czy ciąża umiejscowiona prawidłowo w macicy?
spoko23
Cześć Dziewczyny, ja się melduję dzisiaj po wizycie. Dzisiaj 15 DC i na podglądzie piękny pęcherzyk, który lada moment pęknie, ale co z tego...
Od 21 DC zaczynam z Gonapeptylem, potem 1-3 DC kontrola i dalsze leki. Więc witajcie ponownie zastrzyki 

LadyCaro
oby teraz udało się uzyskać zarodkiCześć Dziewczyny, ja się melduję dzisiaj po wizycie. Dzisiaj 15 DC i na podglądzie piękny pęcherzyk, który lada moment pęknie, ale co z tego...Od 21 DC zaczynam z Gonapeptylem, potem 1-3 DC kontrola i dalsze leki. Więc witajcie ponownie zastrzyki
![]()

spoko23
Oby, oby. Mój lekarz dzisiaj coś był "nie w sosie" i przez to wydawał się mniej optymistyczny niż poprzednio. Od razu sobie dobieram do głowy, że po co ja to robięoby teraz udało się uzyskać zarodki![]()

reklama
LadyCaro
skoro jest kolejna próba, to na pewno ma sens. Wiem, że ciężko się teraz nie pogrążać w złych myślach, ale spróbujOby, oby. Mój lekarz dzisiaj coś był "nie w sosie" i przez to wydawał się mniej optymistyczny niż poprzednio. Od razu sobie dobieram do głowy, że po co ja to robię![]()