reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

U mnie dzis na podgladzie jakieś 4 po prawej ok 17mm, i po lewej 5 mniejszych.
Mówił, że wg niego dobrze reaguje na leki, natomiast on nie wie co jest w środku tych pęcherzyków. Dziś wjeżdża Menopur dla odmiany 🙄 trochę dziwnie się czuje ze co chwila zmienia leki.
W sobotę mam kolejna wizytę i być może pon lub wt punkcja.
Wyniki 8 dnia stymulacji i po raz pierwszy :
Estradiol 918
Prog 0.247
LH 3 27

Jak poszło?
Jutro o 8.30

reklama
Jakie wyniki będą świadczyć o tym, że transfer musi być odroczony? Samo badanie usg czy po punkcji robią jakieś badania? Jakie? 🤔

U mnie 18 pęcherzyków, doktor powiedział, że rosną równo ale więcej będzie mógł powiedzieć w poniedziałek na wizycie. Niestety idziemy w kierunku hiperki i na 95% transfer będzie odroczony. Ja też dziś zmieniam gonal na menopuren
a tylko po ilości pęcherzyków jest stwierdzone, że może być hiper?

reklama
Do góry