raisonnablement
Fanka BB :)
Powodzenia! Pamiętaj później kilka dni po o lekkiej diecie, ja pojechałam bezpośrednio po do Ikei na klopsiki i myślałam, że skonamJa jutro o 8.40 mam punkcję i trochę się boję![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia! Pamiętaj później kilka dni po o lekkiej diecie, ja pojechałam bezpośrednio po do Ikei na klopsiki i myślałam, że skonamJa jutro o 8.40 mam punkcję i trochę się boję![]()
ja jestem 4 dpt… też czas się dłuży strasznie - a teraz czuję się całkiem inaczej niż 2 poprzednie transfery - w sumie to nie czuję nic kompletnie. I boję się test robić w ogóleU mnie 17+2 aktualnie, wizyta za tydzień, ale ostatnio lekarka mówiła, że to prawdopodobnie chłopiecczekam na połówkowe, żeby mieć to już za sobą i mam zamiar zacząć kompletować wyprawkę, bo jeszcze nie mam nic
![]()
Właśnie coś tu cicho jeśli chodzi o transfery i punkcje, ja was czytam na bieżąco codziennie![]()
Nic strasznego, ale trzeba dużo odpoczywać i nie kozaczyć nawet jak się będziesz czuła dobrzeJa jutro o 8.40 mam punkcję i trochę się boję![]()
Ja tak miałam po drugim, udanym transferze, kompletnie nic nie czułam. A zrobiłam go przed świętami, żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że to odkładam. I jak zrobiłam test to na prawdę byłam mocno zdziwiona jak zobaczyłam drugą kreskęja jestem 4 dpt… też czas się dłuży strasznie - a teraz czuję się całkiem inaczej niż 2 poprzednie transfery - w sumie to nie czuję nic kompletnie. I boję się test robić w ogóle
Nie ma się czego bać, pójdziesz do spanka i nim się obejrzysz już będzie poJa jutro o 8.40 mam punkcję i trochę się boję![]()
Kiedy planujesz testować? Czy czekasz na betę?ja jestem 4 dpt… też czas się dłuży strasznie - a teraz czuję się całkiem inaczej niż 2 poprzednie transfery - w sumie to nie czuję nic kompletnie. I boję się test robić w ogóle
no ja miałam 2 - przy pierwszym udanym bóle miałam i udany. Drugi też miałam bóle i był Biochem. A teraz cisza…Ja tak miałam po drugim, udanym transferze, kompletnie nic nie czułam. A zrobiłam go przed świętami, żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że to odkładam. I jak zrobiłam test to na prawdę byłam mocno zdziwiona jak zobaczyłam drugą kreskęTakże trzymam kciuki
![]()
ja moge tylko sikane testy robić - więc albo będę robić 8dpt, albo dopiero 10-14dptKiedy planujesz testować? Czy czekasz na betę?![]()
Zamierzam całym dzień odpoczywać i lekko jeśćPowodzenia! Pamiętaj później kilka dni po o lekkiej diecie, ja pojechałam bezpośrednio po do Ikei na klopsiki i myślałam, że skonam![]()
Dobrze wiedzieć, już sobie dzisiaj zupę pomidorową z ryżem i kurczakiem ugotowałam, by mieć na jutro. Elektrolity też jakieś się znajdąNic strasznego, ale trzeba dużo odpoczywać i nie kozaczyć nawet jak się będziesz czuła dobrzeLekkostrawna dieta, dużo białka (jogurty, serki, puddingi proteinowe) i elektrolity
i odpoczynek
![]()
Oby tak byłoNie ma się czego bać, pójdziesz do spanka i nim się obejrzysz już będzie po![]()