reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej, a coś zmieniliście w lekach podejściu przy udanym transferze? Jak co pisz na priv. Ja jestem po 4x beta 0. 3 jednej klinice, we wrześniu świeży transfer też beta 0. Histero było, antybiotyk był, immuno zbadane teraz tylko antybiotyk i encorton mam brać. Mamy jeszcze zamrożone ale to już będzie 5ty transfer I nie wiem co jest powodem.. amh ok, może już wiek rocznik 85. Ale blastki są a ciąży brak. Nie badaliśmy zarodków. Kiedyś 3 naturalne ciąże, zdrowe dziecko. Ivf od 2 lat.
Nie badaliśmy zarodków żadnych. 3 pierwsze transfery beta 0. Transfer numer 4 dał ciaze z serduszkiem ale poroniłam na 6+3, 5 transfer dał córkę. Też się dziwiłam, że lekarze nic nie zmieniają ale jak widać się udało wkoncu

reklama
Dzisiaj 2dpt, wczoraj dosłownie odrobina brązowego plamienia jednorazowo w trakcie dnia, a dzisiaj różowe. Progesteron z dnia transferu 29ng/ml, więc nie wygląda na to, że to kwestia tego. 🙄

reklama
Hej dziewczyny może jest ktoś kto miał histeroskopie (jestem po biopsji endometrium i wycieli mi jednego 5mm polipa) jak u was wygladal okres po histeroskopii bo od 2 dni troche plamie ale nie wiem czy to okres bo powinnam dostac w weekend czy to normalne?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry