reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Nie, ja nic nie plamiłam. Ale też za każdym razem dość gładko te transfery poszły i lekarz nie musiał „grzebać” za wiele więc pewnie nie było mechanicznych uszkodzeń dla śluzówki w moim przypadku. Ty już po? Co się nie chwalisz? 🤞
Tak, już po. Niedawno wróciliśmy do domu. ☺️ Ogólnie samo zakładanie cewnika było dość bolesne dla mnie, na dodatek jakoś ujście się zamknęło, a finalnie okazało się, że było tam jakieś mocne zagięcie do pokonania, co rzeczywiście mogło być bolesne. Lekarka powiedziała mi, że może być po tym kropla krwi, no ale jednak było tego więcej, z takim cienkim, długim fragmentem endometrium.

reklama
Do góry