reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziękuję 💚
Nie dzwonili, bo hodowla jeszcze trwała.
Mamy ostatecznie dwa zamrożone zarodki, ale nie nadawały się, aby pobrać z nich materiał do badania.
Ogólnie są słabej jakości, 4CC i 4BC.
Ale są, a doświadczenia dziewczyn są takie że jest wiele ciąż ze słabszych zarodków! Głowa do góry! Są dwa 😍😍😍

reklama
Dziękuję 💚
Mamy ostatecznie dwa zamrożone zarodki, ale nie nadawały się, aby pobrać z nich materiał do badania.
Mi w brzuchu rośnie zarodek najgorszy jaki mieliśmy, z początkiem 3.
Aktualnie doszliśmy najdalej ze wszystkich transferów😊

Dziękuję 💚
Najważniejsze że są 💜 a z jakością tak jak dziewczyny mówią, to nie przesądza o powodzeniu. Trzymam za nie kciuki mocne🤞🤞

@NataliaNatka mi kazali czekać z naturalnym, a później się okazało że od ivf 3 miesiące. Wszystkie decyzję podejmuje lekarz. Ja byłam wyżej w ciazy. Bardzo współczuję i wiem co przeżyłaś. Musi lekarz sprawdzić czy się wszystko zagoiło.

@Lilli2 nie ważne że słabe, ważne że są, a to jest ich ocena że są gorsze wyglądowo wyłącznie. Badania pewnie ryzykować nie chcieli. Słuchaj @Devin jest idealnym przykładem:)

hej dziewczyny czy ktoras z was miała podawane 2 zarodki ?
zastanawiam sie nad ta opcja
czy miałyscie taki transfer? jakie zarodki byly transferowane ? i czy były bliżniaki?

Dziękuję dziewczyny, Wasze wsparcie jest nieocenione. dajecie nadzieję 💚
Cieszę się, że są chociaż dwa, bo byłam już nastawiona na porażkę.
A za pierwszym razem mieliśmy super jakości zarodki i się nie udało, więc teraz wierzę, że te słabsze pokażą swoją prawdziwą siłę :) tak jak u @Devin 💚

reklama
Do góry