reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mi nie badali nic przed transferem, więc w sumie nie wiem, bo to z mrozaka i na cyklu sztucznym.
Ja mam sztuczny cykl, wydaje mi się że lekarz ma takie kompetencje, jest założycielem Parensa że on wszystko robi żeby się udało ile może, rozmawiałam z jedną dziewczyna co też ja wykiwali z transferem ale inny lekarz, przeniosła się do mojego I jest ok, no ale ma 3 miesiące wyjęte z życia i musiała na lekach być...

@ic5289 klasa zarodka wiadomo że pokazuje jakoś zarodka, wygląd... a co on ma zapisane itd nie pokazuje najgorszej klasy zarodek może się przyjac a najlepszej odpadnie, to tak dla nich informacja. Trzymam kciuki jutro mocno 😘 jak potrzebujesz wolne to bierz i nie zapomnij o frytkach;)

no u Ciebie. Ciężko widzę z wchłanianiem. Ja 36 miałam na cyklu sztucznym przy 2x besins 200 i 2x cyclogest 400. Jakbym miała brać taką ilość besins co ty to bym ciągle jak pijana chodziła bo takie zawroty miałam 😅
Dlatego zapytałam jak ona się czuła po takich ilościach bo to przecież 🐎 dawki są 😁 ... Ja bym padła...

Dziewczyny a powiedźcie? Bralyście L4 po transferze ? Ja chyba jutro pierwszy raz poproszę lekarza by mi wypisał. U mnie w pracy szczyt chorobowy... Nie chce czegoś złapać... Zamierzam odpoczywać po tym transferze...
ja nie mam opcji wolnego po transferze więc zarówno po pierwszym jak i teraz po drugim praca fizyczna w fabryce 🤷‍♀️ ale nawet po takiej pracy się udaje

reklama
ja nie mam opcji wolnego po transferze więc zarówno po pierwszym jak i teraz po drugim praca fizyczna w fabryce 🤷‍♀️ ale nawet po takiej pracy się udaje
Rozumiem. Ja dzisiaj poproszę o L4. Pierwszy raz. Nigdy dotąd nie brałam, lekarz zawsze proponuje a sądzę,że w pracy też nie będą mi robić kłopotu.

Do góry