reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Strasznie bawi mnie inna interpretacja przepisów w każdej klinice. U mnie od momentu kwalifikacji do programu płaciłam tylko w aptece za leki, w klinice ani gorsza i jeszcze mówili co dodatkowego mi przysługuje 🙈
Ja tylko płaciłam na witaminę D bo lekarz chciał znać moja wartość i męża plus jeszcze coś u męża to dwie rzeczy które do programu się nie łapały i pgd.

reklama
a powiedzcie mi, kiedyś pytałam, ale nikt mi nie odpowiedział 😂 suplementuje się omega 3 czy omega 3-6-9?
Podobno omega 6 i 9 dostarczamy wystarczająco z pożywienia, a mamy niedobory omega 3, bo w Polsce nie je się tak dużo ryb, które są w nie bogate. Dlatego nacisk stawia się na suplementację omega 3.

Dziewczyny, a ile mniej więcej wydałyście kasy na leki do stymulacji?
Rok temu kosztowało mnie to chyba coś koło 600 zł i zastanawiam się czy teraz jest spora różnica czy podobnie.
Oczywiście wiem, że zależy od rodzaju leków, ale ciekawa jestem jak to wyszło u Was.

reklama
Do góry