reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Orzechów mam.duzo różnych w diecie ogólnie staram się mieć bardzo zdrowa dietę.Ja jadłam 3 orzechy brazylijskie dziennie. Już nie pamiętam na co to miało działać, ale jadłam
Lily_of_the_valley
Z cienkiego endometrium na pierwszej wizycie kontrolnejZ czego wynikało tak późne podanie zarodka ?
Devin
Moderator
Na sztucznym ważna jest grubość i gotowość endometrium. Można mieć transfer w 18dc a można i w 26 dcZ czego wynikało tak późne podanie zarodka ?
Dziękuję wcześniejsze transfery miałaś wcześniej ? Czy to był pierwszy?Z cienkiego endometrium na pierwszej wizycie kontrolnej
D
Na sztucznym ważna jest grubość i gotowość endometrium. Można mieć transfer w 18dc a można i w 26 dc.
DziękujęNa sztucznym ważna jest grubość i gotowość endometrium. Można mieć transfer w 18dc a można i w 26 dc
Lily_of_the_valley
Wcześniejszy miałam świeży 3 dni po punkcji, więc nie mam porównania. Ale na sztucznym cyklu wszystko zależy od endometriumDziękuję wcześniejsze transfery miałaś wcześniej ? Czy to był pierwszy?
staraczka33
Lepiej sama Omegę. Kwasy 6 i 9 ponoć mogą podnosić stan zapalny w organizmie.a powiedzcie mi, kiedyś pytałam, ale nikt mi nie odpowiedział suplementuje się omega 3 czy omega 3-6-9?
A co do supli to jeszcze rozważ wdrożenie choliny i q10.
reklama
amusedxxx
Moderator
Kiedy pierwsze USG?A dziękuję, wszystko dobrze, miewam lekkie mdłości, ale sporadycznie no i wieczorami jestem zmęczona, mimo że nie mam jakiegoś wielkiego wysiłku, poza tym spoko
A jak Twoje?
Mi już chyba w końcu mdłości odpuściły (ale nie chce zapeszać ) więc trochę wracam do żywych