Aileen31
Fanka BB :)
Beta piękna Jeśli chodzi o proga to pewnie coś lekarz dołoży.Mam betę i prożka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta piękna Jeśli chodzi o proga to pewnie coś lekarz dołoży.Mam betę i prożka...
No właśnie ja naturalny swój prog miałam 10.8 ng max , (dokładnie taki jak dzisiaj w wyniku miałam) zawsze okolica 10, więc może coś w tym być. Ostatnio jak badałam 1 dzień przed transferem to miałam 16 i się ucieszyłam z niego, po czym w dniu transferu 9.5 także tak, może coś w tym być.Nie wiem, ale ja też jestem tego przykładem zawsze naturalnie próg słaby, krótka faza lutealna. I przy obydwóch transferach (cykl naturalny) trzy rodzaje progesteronu i nawet 20 nie przebił
Może, ale wcale nie musi.A ogólnie ktoś się orientuję, czy gorsza wchłanialność proga z zewnątrz można jakoś powiązać z tym , że w cyklu naturalnym ktoś ma tendencje do niskiego poziomu, czy to raczej niezależne?
@Lea2022 wiesz może?
Może teraz spróbuj na sztucznym transfer?Nie wiem, ale ja też jestem tego przykładem zawsze naturalnie próg słaby, krótka faza lutealna. I przy obydwóch transferach (cykl naturalny) trzy rodzaje progesteronu i nawet 20 nie przebił
To tym bardziej może warto pomyśleć o silniejszym preparacie w miejsce duphastonu. Mam nadzieję, że coś Ci podpowiedzą.No właśnie ja naturalny swój prog miałam 10.8 ng max , (dokładnie taki jak dzisiaj w wyniku miałam) zawsze okolica 10, więc może coś w tym być. Ostatnio jak badałam 1 dzień przed transferem to miałam 16 i się ucieszyłam z niego, po czym w dniu transferu 9.5 także tak, może coś w tym być.
przykro mi.. przytulam nie tak te święta miały wyglądaćWczoraj beta negatywna, mniej niż 0,1. Progesteron 19. Jutro powtórka i odstawiamy leki.
U mnie przy pierwszym transferze brałam dupka, a przy drugim już dostałam Basins 200 x 2 bo podobno lepiej wchłanialny i mocniejszy.To tym bardziej może warto pomyśleć o silniejszym preparacie w miejsce duphastonu. Mam nadzieję, że coś Ci podpowiedzą.
Gratulacje. Które podejście ?Mam betę i prożka...
tak, od dziś jesteśmy oficjalnie w programie! dokumenty podpisane, wymazy pobrane, jeszcze te wymagane badania z krwi musimy zrobić. Następna wizyta 2 stycznia, a stymulacje rozpocznę pewnie koło 7 stycznia. Plan jest taki, że w styczniu robimy punkcje i badanie zarodków. Na wyniki czeka się koło 3 tygodni, więc transfer będzie odroczony o miesiąc lub nawet dwa. Przed transferem będę miała wlew z accofilu, bo w histero wyszły podwyższone komórki nk.@Lilli2 Byliście dziś na wizycie? Jest już jakiś plan?