reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dzięki. No zobaczymy...pociesza mnie to ,że nie mam plamień, więc może nie jest i nie będzie źle. I beta dobra, oby przyrost był ok w sobotę.
Znaczy wiesz, ja po prostu brałam chore ilości progesteronu no i już jesteśmy w połowie. Po krwiaki ani śladu, szyjka 4,5 a wynik progesteronu no cóż… jest jaki jest :p
Akurat myślę, że dobrze, że oznaczyłaś, dołożenie progesteronu Ci nie zaszkodzi, a pomoc przy takim poziomie może.

reklama
A ogólnie ktoś się orientuję, czy gorsza wchłanialność proga z zewnątrz można jakoś powiązać z tym , że w cyklu naturalnym ktoś ma tendencje do niskiego poziomu, czy to raczej niezależne?
@Lea2022 wiesz może?

reklama
A ogólnie ktoś się orientuję, czy gorsza wchłanialność proga z zewnątrz można jakoś powiązać z tym , że w cyklu naturalnym ktoś ma tendencje do niskiego poziomu, czy to raczej niezależne?
@Lea2022 wiesz może?
Nie wiem, ale ja też jestem tego przykładem :) zawsze naturalnie próg słaby, krótka faza lutealna. I przy obydwóch transferach (cykl naturalny) trzy rodzaje progesteronu i nawet 20 nie przebił 🤣

Do góry